array(1) {
  [0]=>
  int(39581)
}

Vanaf eind 2017 op Plein 1940 in Middelburg: Luuks Brood & Patisserie

Hoe leuk is dit? Pluk de dag, bloemen en sfeer is nog niet eens verhuisd en er is nu al een nieuwe bestemming voor het mooie pand aan Plein 1940 15.

Luuk Brilman, die velen van ons zullen kennen als de voormalige chef van Vriendschap, gaat daar in het najaar grondig verbouwen, samen met zijn meisje en toekomstige echtgenote Anneke Kempe. Later dit jaar zullen zij daar Luuks Brood & Patisserie openen!

Het is wel grappig hoe het nieuws ons bereikte. We kregen een tip van Matty Buijs-Brouwer, maar zij wist niet om welke mensen het ging. Wij zaten héél toevallig op het terras, waar we Bouke Schrik ook zagen zitten, die dan weer wél wist wie in het huidige pand van zijn vader gaat. Zo was het contact snel gelegd. Binnen twee minuten, zeg maar.

Vanmiddag spraken we Luuk en Anneke kort. Zij legden uit dat we moeten denken aan een kleine ambachtelijke bakkerij, waar onder meer desembrood en patisserie gebakken en verkocht zal worden, en waar je ook terecht kunt voor ontbijt, koffie en lunch. Dat klinkt allemaal prima. Onnodig te zeggen dat wij deze jonge ondernemers met belangstelling zullen gaan volgen.

Check: https://www.facebook.com/pg/LuuksBroodenPatisserie

We wensen jullie veel succes met de aanloop naar de opening mensen!

Gerelateerd:

Home

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wasstraat Kuzee geopend in Middelburg: de hele week gratis
Wasstraat Kuzee geopend in Middelburg: de hele week gratis

We hadden het er gewoon een beetje druk mee vandaag, maar tussen alle bedrijven door gingen we ook nog even koekeloeren bij de nieuwe vestiging van Autowaspark Kuzee in Middelburg. […]

1 aug 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal #Wijzijndeactie: uitpakparty in Hotel & brasserie Loskade 45
#Wijzijndeactie: uitpakparty in Hotel & brasserie Loskade 45

Uitpakparty Hotel & brasserie Loskade 45! #wijzijndeactie

1 aug 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal De genderneutrale Vleugelnoot van Middelburg
De genderneutrale Vleugelnoot van Middelburg

Stikhip, die oude Vleugelnoot van ons! Genderneutraal, alles. Daar haal je de landelijke pers mee. Johan Antheunisse blijft zich verwonderen: “De boom wordt weliswaar oud, dat is te zien aan […]

1 aug 2017