Geplaatst op 30 juli 2017

Vanaf eind 2017 op Plein 1940 in Middelburg: Luuks Brood & Patisserie

Hoe leuk is dit? Pluk de dag, bloemen en sfeer is nog niet eens verhuisd en er is nu al een nieuwe bestemming voor het mooie pand aan Plein 1940 15.

Luuk Brilman, die velen van ons zullen kennen als de voormalige chef van Vriendschap, gaat daar in het najaar grondig verbouwen, samen met zijn meisje en toekomstige echtgenote Anneke Kempe. Later dit jaar zullen zij daar Luuks Brood & Patisserie openen!

Het is wel grappig hoe het nieuws ons bereikte. We kregen een tip van Matty Buijs-Brouwer, maar zij wist niet om welke mensen het ging. Wij zaten héél toevallig op het terras, waar we Bouke Schrik ook zagen zitten, die dan weer wél wist wie in het huidige pand van zijn vader gaat. Zo was het contact snel gelegd. Binnen twee minuten, zeg maar.

Vanmiddag spraken we Luuk en Anneke kort. Zij legden uit dat we moeten denken aan een kleine ambachtelijke bakkerij, waar onder meer desembrood en patisserie gebakken en verkocht zal worden, en waar je ook terecht kunt voor ontbijt, koffie en lunch. Dat klinkt allemaal prima. Onnodig te zeggen dat wij deze jonge ondernemers met belangstelling zullen gaan volgen.

Check: www.facebook.com/pg/LuuksBroodenPatisserie

We wensen jullie veel succes met de aanloop naar de opening mensen!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/?s=pluk+de+dag


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg