array(1) {
  [0]=>
  int(40059)
}

Vanaf oktober 2017 in de Geerepassage: The Hair Doctors

Leuk nieuws! Tamara Bosman opent op 14 oktober, samen met haar vriend Patrick van Mill, een nieuwe onderneming in het pand aan Geerepassage 12: The Hair Doctors. Over Tamara’s andere bedrijf, Tamara Totaal Verzorging, schreven we vorig jaar al eens.

Zoals het stel het zelf omschrijft op de Facebookpagina: “The Hair Doctors zijn experts op het gebied van waxen en laseren van haren, wimperextensions, wimperlifting, waxen, epileren en stylen van uw wenkbrauwen”.

Tamara liet in een berichtje weten dat zij en Patrick niet zelf in de zaak zullen gaan staan. Zij blijven zich concentreren op hun andere werkzaamheden.

Oplettende lezers vragen zich nu misschien af hoe het dan zit met Elsina Vintage, die nog maar een paar maanden in het bewuste pand in de passage is gevestigd. Welnu: zij gaat verhuizen naar Segeersstraat 39. Daar houdt het Paskamertje nu opheffingsuitverkoop. Els krijgt in september de sleutel.

We wensen de beide dames en Patrick succes met hun plannen. Tegen de tijd dat de zaken (her-) openen gaan we er uiteraard een kijkje nemen.

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/2016/10/15/op-bezoek-bij-tamara-totaal-verzorging-in-middelburg/

https://wijzijndestad.com/2017/06/29/welkom-bij-de-vom-elsina-vintage/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij Johannes Jacobs, vioolbouwer
Op bezoek bij Johannes Jacobs, vioolbouwer

Echte vakmensen hebben het vrij snel door, als ze mensen over de vloer hebben die weinig tot niets weten over hun vakgebied. De Middelburgse vioolbouwer Johannes Jacobs had de nitwits […]

20 aug 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburgers gezocht voor Façadeportretten
Middelburgers gezocht voor Façadeportretten

Oproep: voor een korte serie portretten in het kader van Façade 2017, van CBK Zeeland, zijn we op zoek naar een paar mensen die in Middelburg Centrum wonen en die […]

22 aug 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal PlantAardig: een van de leukste plantenwinkels van Nederland
PlantAardig: een van de leukste plantenwinkels van Nederland

Goed bezig, die Femke Vos De Wael. Haar planten duiken overal op Walcheren op (ook de verhuurafdeling neemt een grote vlucht) maar PLANTaardig zelf duikt ook regelmatig op, in de […]

23 aug 2017