Geplaatst op 06 januari 2018

Vandaag en morgen: de Ski-snowboardbeurs Middelburg in Studio A58

Hela! Zien we hier nu ondernemers uit Middelburg centrum op het terrein van ZEP Middelburg? Jazeker! Vandaag en morgen wordt in Studio A58 de Ski-snowboardbeurs Middelburg met kortingen tot 70% georganiseerd, door onder andere The Tube Middelburg en Intersport Erik.

Bij binnenkomst (de entree is gratis) zagen we al meteen een mooie slinger mensen bij de kassa staan, een indicatie van de belangstelling voor dit evenement. Of er ook iets voor jou tussen hangt of ligt kunnen wij niet zeggen uiteraard, maar Erik Huisson verklapte nog wel dat het zeker geen ouwe meuk is, die je zult aantreffen. Hij wees op de lange rij skischoenen: “allemaal nieuw, uit de collectie van dit jaar. Online zul je die niet snel vinden.” Doe er je voordeel mee. Vandaag en morgen dus, van 10.00 tot 16.00 uur.

Zie ook wijzijndestad.com/agenda/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bijthe-tube-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-intersport-erik-in-middelburg/Meer verhalen over Intersport Erik

Op bezoek bij Intersport Erik in Middelburg

Toen wij afgelopen weekend langs de lijn van Zeelandia Middelburg stonden viel ons op hoeveel verschillende sponsors die club heeft. Geen reclamebord is hetzelfde daar. Ook de VOM was -als…

Lees meer

Halloweenrun 2016: er zijn nog startbewijzen verkrijgbaar

Hebben jullie ook al zin het komende, duistere weekend? We komen zeker nog terug op de N8vdN8, maar besteden ook graag wat aandacht aan de Halloweenrun Middelburg, die vrijdag plaatsvindt….

Lees meer

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg