Geplaatst op 25 september 2019

Veldman is nu Stomerij en Wasserij Methorst!

Vaste klanten van de zaak wisten het natuurlijk al: sinds deze maand prijkt op de gevel van Gortstraat 44 een nieuwe naam: Stomerij en Wasserij Methorst! Na ruim 28 jaar is de naam Veldman verdwenen.

Hoe dat zit legde eigenaar Dylan Methorst ons gisteren uit. Dylan nam de zaak vijf jaar geleden al over van Ed Veldman, en handhaafde de naam aanvankelijk gewoon. Omdat er nu niet langer wordt samengewerkt met de vestigingen in Vlissingen en Goes besloot hij nu alsnog verder te gaan onder zijn eigen naam, met een nieuw logo, een nieuwe website, enzovoort. Een nieuwe naam, maar een vertrouwd adres, zoiets.

De naam Veldman is overigens niet helemaal weg uit Middelburg. De winkels in Goes en Vlissingen hebben nog wel een depot in de Gortstraat, bij Inkstation aan Gortstraat 32.

In het pand ‘De Tijger’ op nummer 44 heeft van alles gezeten trouwens. Veldman opende er in 1991, daarvoor zat er jarenlang de schilderswinkel van Geschiere (zie de foto uit de jaren 70, van Jaap Wolterbeek) en voor die tijd weer winkels als Klumpers, Van Dam en Bamby’s. Het is maar dat je het weet!

We wensen Dylan een succesvolle voortzetting van de zaak!

www.stomerijmethorst.nl


Delen op