Geplaatst op 13 januari 2019

Veranderingen bij Albert Heijn Middelburg Centrum?

Max Moda middelburg verhuist nog dit voorjaar, vanuit het pand van Albert Heijn Middelburg-Centrum naar Gravenstraat 3. Daar schreven we in oktober al over. Maar de laatste weken hoorden we links en rechts ook verhalen dat er binnen het pand van Albert Heijn nog meer verhuizingen plaats zouden gaan vinden. Zo zou de Etos verkassen naar de oude ruimte van Max Moda, en Gall & Gall uitbreiden met een deel van de ruimte van de huidige Etos.

We hebben het vanmiddag nagevraagd bij medewerkers en filiaalmanagers van zowel de Gall & Gall en Etos als de AH. Zij bevestigden dat er dit jaar inderdaad dingen gaan gebeuren maar er is nog niets concreets te melden. Er zijn zelfs nog geen tekeningen, voor zover zij weten.

Wat wisten ze wel? Dat de meest waarschijnlijke ingreep een verplaatsing en vernieuwing van de hoofdingang van het pand zal worden, meer naar de kant van de voetgangersbrug. Misschien verhuizen de genoemde winkels vervolgens ook, of worden ze groter of kleiner. Maar er is nog niemand die het zeker weet.

Waarvan akte.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/max-moda-middelburg-verhuist-naar-gravenstraat-pop-up-bookstore-zoekt-nieuw-pand/

wijzijndestad.com/verhalen/zeeland-bikes-opent-in-maart-aan-de-pottenbakkerssingel/

wijzijndestad.com/verhalen/fotos-van-trefcenter-middelburg-uit-1987/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg