array(6) {
 [0]=>
 int(14284)
 [1]=>
 int(14285)
 [2]=>
 int(14286)
 [3]=>
 int(14287)
 [4]=>
 int(14288)
 [5]=>
 int(14289)
}

Veranderingen bij Albert Heijn Middelburg Centrum?

Max Moda middelburg verhuist nog dit voorjaar, vanuit het pand van Albert Heijn Middelburg-Centrum naar Gravenstraat 3. Daar schreven we in oktober al over. Maar de laatste weken hoorden we links en rechts ook verhalen dat er binnen het pand van Albert Heijn nog meer verhuizingen plaats zouden gaan vinden. Zo zou de Etos verkassen naar de oude ruimte van Max Moda, en Gall & Gall uitbreiden met een deel van de ruimte van de huidige Etos.

We hebben het vanmiddag nagevraagd bij medewerkers en filiaalmanagers van zowel de Gall & Gall en Etos als de AH. Zij bevestigden dat er dit jaar inderdaad dingen gaan gebeuren maar er is nog niets concreets te melden. Er zijn zelfs nog geen tekeningen, voor zover zij weten.

Wat wisten ze wel? Dat de meest waarschijnlijke ingreep een verplaatsing en vernieuwing van de hoofdingang van het pand zal worden, meer naar de kant van de voetgangersbrug. Misschien verhuizen de genoemde winkels vervolgens ook, of worden ze groter of kleiner. Maar er is nog niemand die het zeker weet.

Waarvan akte.

Gerelateerd:

Pop-up Bookstore geopend in de Gravenstraat in Middelburg

https://wijzijndestad.com/verhalen/zeeland-bikes-opent-in-maart-aan-de-pottenbakkerssingel/

Foto’s van Trefcenter Middelburg, uit 1987

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Lekker zwemmen in het Kanaal door Walcheren, 14 januari 2019
Lekker zwemmen in het Kanaal door Walcheren, 14 januari 2019

Haha! Lekker! Zwemmen in het kanaal op 14 januari. We dachten eerst dat het een zeehond was. Dank voor het filmpje Samantha Wijkhuijs!

14 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Jammer! Mrs.Djenghis in de Gravenstraat sluit definitief
Jammer! Mrs.Djenghis in de Gravenstraat sluit definitief

Ah, jammer! Mrs.Djenghis in de Gravenstraat is vanaf deze maand permanent gesloten. Gistermiddag spraken we eigenaresse Miranda van der Poel even. Ze legde uit dat de sluiting vooral heeft te […]

15 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal MOOi! Een nieuwe winkel in de Langeviele in Middelburg
MOOi! Een nieuwe winkel in de Langeviele in Middelburg

Een nieuwe winkel in Middelburg! Eind februari hoopt Alexandra Huijbreghs-Jansen aan Langeviele 63 haar winkel MOOi, een zaak in sieraden, woondecoratie, kunst en keramiek dat vooral afkomstig is van Bali. […]

15 jan 2019