Geplaatst op 16 oktober 2020

Verhuizingen en nieuwe bestemmingen in de Geerepassage

We dachten eerlijk gezegd dat Middelburg zich maar beter schrap kon gaan zetten voor meer leegstaande winkelpanden in het centrum, maar vooralsnog lijkt het tegenovergestelde eerder waar te zijn. Nico Fierloos van Arca Retail Vastgoed Adviseurs liet desgevraagd weten dat de meeste van de leegstaande panden die hij nog in portefeuille heeft alweer een nieuwe bestemming hebben.

Zo ook in de Geerepassage. Na twee recente verhuizingen was daar opeens allerlei beweging. Dat zit zo: toen Daphne en Claudia van van huis uit en Daglicht Zeeland de twee panden aan de kopse kant van de passage zagen vrijkomen vonden ze dat een mooie kans om hun twee zaken op te splitsen en te verdelen over de units aan de kant van de Korte Geere. De verhuurder vond het ook prima.

Daarom zijn de twee, samen met hun eigen monteurs, nu druk met verbouwen, verhuizen, en met het inrichten van de nieuwe ‘Daglichtstudio’. Volgende week sluit de winkel even helemaal voor de grote verhuizing. Van Huis Uit blijft gewoon bestaan, al zal de nadruk in de toekomst wel meer op advieswerk komen te liggen. Daar komen we na de opening nog wel op terug.

De dames laten uiteraard wel een lege winkel achter, en ook de ruimte waar Zola Kids was gevestigd kwam vrij, maar daar zijn al gegadigden voor, begrepen we. Het is nog net iets te vroeg om te melden w√©lke winkels daar zullen komen, maar feit is dat de passage binnenkort weer volledig bezet zal zijn. Da’s een goede zaak.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/geopend-in-de-korte-geere-in-middelburg-van-huis-uit/

wijzijndestad.com/verhalen/opening-tweede-winkel-van-huis-uit/

wijzijndestad.com/tag/geerepassage/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg