array(3) {
  [0]=>
  int(32104)
  [1]=>
  int(40918)
  [2]=>
  int(32144)
}

Verkiezingen 2021: het groot Zeeuws online Verkiezingsdebat vanuit ZB

Morgenochtend om 11.00 word het groot Zeeuws online Verkiezingsdebat live uitgezonden vanuit de ZB. Onder leiding van Peter Joosse, politicoloog en voormalig griffier van Provincie Zeeland, kruisen tien politieke partijen een uur lang de degens met elkaar over de thema’s Bereikbaarheid, Economie, Gezondheidszorg en Gemeentefinanciën.

Je bent van harte welkom om de uitzending te volgen en je vragen tijdens het debat te stellen aan de deelnemers. Je leest er alles over in het nieuwsbericht.

We zijn overigens ook heel benieuwd hoeveel procent van de stemgerechtigden uiteindelijk zal gaan stemmen, in dit bijzondere jaar. Twee weken geleden lazen we dat 81 procent zegt zeker van plan te zijn om te gaan stemmen. We vroegen het gisteren zelf ook aan vier Zeeuwen, uit Oostkapelle en Middelburg. Ad, Tamyra, Rosanne en Floris zijn in ieder geval allemaal van plan om te gaan stemmen, al weten ze nog niet allemaal zeker waar precies, en op wie.

De link naar de livestream: https://www.dezb.nl/livestreamstem21.html

Volgende verhalen

Afbeelding #001 voor het verhaal Petitie: Zet de non-food weer terug op de markt
Petitie: Zet de non-food weer terug op de markt

Petitie: Zet de non-food weer terug op de markt. Omdat we álle ondernemers van Weekmarkt Middelburg het beste gunnen. Teken jij ook?

10 mrt 2021
Afbeelding #009 voor het verhaal Il Senso Middelburg verbouwt en breidt uit
Il Senso Middelburg verbouwt en breidt uit

Zo dan! We zagen online al dat Daphne en Serkan van Il Senso Middelburg bezig zijn met een grote verbouwing van hun zaak in de Lammerensteeg, maar toen we vanmiddag […]

10 mrt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Windje
Windje

Lekker windje hè? De Lange Geere is momenteel even afgesloten voor het publiek, omdat er gevaarlijke situaties ontstonden door losrakende onderdelen van de steigers die daar staan. Op Weekmarkt Middelburg […]

11 mrt 2021