Geplaatst op 03 augustus 2018

Verkocht! Restaurant Peper & Zout wordt tweede vestiging van Silvy’s gusti e sapori

“Heb jullie zin in een glaasje Prosecco?”

We konden niet beweren dat we daar inderdaad al zin in hadden, maar als Marco Adriaanse om tien uur ’s ochtends belt met die vraag begrijpen we natuurlijk wel dat er iets te vieren valt.

“We komen er zo aan!”

En óf er wat te vieren valt! Restaurant Peper & Zout is verkocht en wel aan Silvana Sterman Piras en Etienne Sterman van Silvy’s gusti e sapori! Toen we die twee zagen zitten met Marco en Manon viel onze mond nog net niet open. Van deze plannen en onderhandelingen hadden we nog helemaal niks meegekregen. Een grote verrassing dus.

En we vinden het tof voor iedereen. Marco en Manon kunnen zich nu volledig gaan focussen op het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire zaken, Silvana en Etienne op mooie nieuwe dingen.

Wat die mooie nieuwe dingen precies zijn laat Silvana nog even in het midden maar een paar dingen kunnen we al melden: de zaak in de Stationsstraat blijft gewoon bestaan. Het restaurant in de Lange Noordstraat wordt een tweede vestiging van Silvy’s gusti e sapori, met dezelfde naam. Op 31 augustus is de sleuteloverdracht. Een openingsdatum is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk ergens in oktober zijn. Daar komen we tegen die tijd nog uitgebreid op terug.

Marco en Manon op hun beurt lieten weten dat ze aanstaande zondag al voor de allerlaatste keer geopend zullen zijn. Dat is nogal kort dag, in verband met een al geplande vakantie en de werkzaamheden voor de oplevering was dat de beste oplossing. Daar kunnen jullie meer over lezen op de pagina van Peper & Zout.

We feliciteren dit vrolijke kwartet hartelijk met de verkoop/aankoop, en kijken uit naar de dingen die komen gaan!

Gerelateerd:

 

wijzijndestad.com/verhalen/gezocht-opvolgers-voor-marco-en-manon-van-restaurant-peper-zout/

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-silvys-gusti-e-sapori/

wijzijndestad.com/verhalen/een-lesje-vakmanschap-bij-het-zeeuws-ministerie-van-chocolade/

wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-in-middelburg-silvys-gusti-e-sapori/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg