Geplaatst op 02 april 2019

Verlichting! Het einde van het paalverhaal

We hebben gelachen. We hebben gehuild. We hebben geduld gehad. We hebben gemopperd. Maar na alle cliffhangers en razend spannende afleveringen van het afgelopen jaar is er nu dan eindelijk het slot van de Paalsoap!

Nog maar net aan het tweede bakje koffie kregen we vanochtend opeens van alle kanten berichtjes binnen, met foto’s en alles. De strekking: ‘ze’ zijn er, met de nieuwe paal! Reden genoeg om onder de douche, en op de fiets te springen.

En inderdaad: op de Markt troffen we twee vriendelijke medewerkers van Propema Elektrotechniek, die geen bezwaar hadden tegen opnames. Een half uurtje later zat die acht meter lange schavuit in de grond. Fier en onverzettelijk! We zagen ‘m gewoon al shinen! En dat niet alleen: voorbijgangers werden er gewoon een beetje emotioneel van. Of stil.

Maar we zijn natuurlijk niet alleen blij. Het zou ook eens. We zijn in het afgelopen jaar ook een beetje gaan houden van die scheve stomp die er tot vanochtend stond/hing/lag. We zullen je nooit vergeten hoor, paaltje.

Wat eraan vooraf ging:

wijzijndestad.com/tag/paal/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg