Geplaatst op 16 april 2019

Vernieuwd maar toch vertrouwd: de veranderingen bij The Tube in Middelburg

Dik drie jaar geleden legden we hier uitgebreid uit waarom we zo graag bij The Tube komen. Voor dát verhaaltje verwijzen we naar de link onderaan dit stukje.

Nu even over de recente ontwikkelingen in de Segeersstraat.

Toen The Tube zich vorig jaar aansloot bij de VOM probeerden we uiteraard een nieuwe afspraak te maken. We waren zonder meer welkom, maar opeens gebeurde er van alles tegelijk. Ernest en Lydia verkochten hun winkel aan Patrick Sins en Kitty Sins-Valk, die ook de eigenaars zijn van Sportshop Domburg en Surfschool Sportshop Domburg. Ook bij die nieuwe eigenaars waren we van harte welkom, maar van een afspraak kwam het die eerste maanden gewoon niet. Kitty en Patrick hadden het gierend druk, onder meer met een serieuze verbouwing van de winkel.

Gisteren kwam het alsnog goed met de kennismaking. Het was er zo eentje die je omschrijft met woorden als tof, sympathiek en openhartig. We merkten ook al snel dat Patrick nog beter is in razendsnel praten dan wij zelf. In een kwartiertje legde hij uit waarom en hoe The Tube nog steeds vertrouwd is maar toch wordt gemoderniseerd. Die uitleg zouden we hier samen kunnen vatten maar ook wat dat betreft houden we het voor nu bij een verwijzing. In de tweede helft van mei komt er nog een leuk event in en bij de winkel, waar we zeker een kijkje gaan nemen. Dan maken we ook een filmpje en kunnen Patrick en Kitty mooi zelf hun verhaal doen. En het is een interessant verhaal hoor, geloof ons maar!

Maar niet getreurd: gelukkig hebben we de foto’s van gisteren nog. Die geven ook al een indruk toch? Van die BMX’en die nu ook te koop zijn, van de mooie nieuwe indeling en aankleding van de herenafdeling, en van de duidelijke keuzes in Tube Women. Binnenkort worden ook de drie voorgevels van de winkel nog aangepakt, als slagroom op de taart.

Kortom: wordt vervolgd!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bijthe-tube-in-middelburg/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg