Geplaatst op 11 maart 2017

Video: de restyling van Van der Sloot Schoenmode

Waren we nu alweer op bezoek bij Van der Sloot schoenmode? Tsja, we doen echt ons best de aandacht een beetje te verdelen, maar die Etienne onderneemt van alles. Vandaag wilden we toch echt even zien hoe de zaak eruit ziet, na de restyling door Ramon Bimmel. Nou, het is prachtig geworden hoor. Strak en modern, helemaal van deze tijd. In de loop van het jaar gaat Etienne het concept verder uitrollen. Er komen jassen en panty’s in het assortiment bijvoorbeeld, maar een koffie, biertje of wijntje bij het winkelen kan vanaf nu ook. Mooi toch?

Tijdens het bezoekje vanochtend maakten we ook nog even kennis met van der Sloot senior. Die vindt het ook allemaal prachtig.

Vanmiddag om 16.00 uur houdt Etienne samen met zijn lief Azar Beauty een openingsborrel (Azar had haar heropening ook nog niet gevierd). Iedereen is welkom!Meer verhalen over Van der Sloot Schoenmode

Op bezoek bijā€¦Etienne van der Sloot

Zo goed kennen we hem nu ook weer niet, maar toch durven we hier best te zeggen dat Etienne van der Sloot een van onze favoriete ondernemers van Middelburg is….

Lees meer

De Middelburg 800-schoenen van van der Sloot/van Bommel

Mooi was dat. Van der Sloot schoenmode kwam een paar weken geleden met een speciale schoen voor Middelburg 800 jaar, maar terwijl het filmpje daarover viraal ging, zat Etienne zelf…

Lees meer