array(5) {
  [0]=>
  int(66800)
  [1]=>
  int(34676)
  [2]=>
  int(66798)
  [3]=>
  int(66797)
  [4]=>
  int(66799)
}

Video: Eek-A-Mouse in Middelburg Winterstad

Reggaelegende Eek-a-mouse uit Jamaica is in de stad! Gisteren speelse hij al in Cafe ut babbelaertje, morgen nog eens. Voor morgen zijn er nog 20 kaarten verkrijgbaar.

We vroegen Stefanie van Boven wat vragen te stellen bij Zeeland houdt van schaatsen, maar dat verliep wat rommeliger dan we dachten. Het was druk op de baan en Eek is nogal bezig met klimaatverandering. Hij wilde alles weten over dat kunstijs. Later schoof hij nog even aan bij Sebas van Winterstad FM, om even mee te zingen over een plaat van Sting heen. Wij vonden het prachtig!

Wij gaan hem morgen zien. Kom je ook?

De hele video op YouTube:

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg: ook rijk aan stadsfossielen
Middelburg: ook rijk aan stadsfossielen

Woeha! Over Middelburgse verrassingen gesproken! Gijs Kramer attendeerde ons op de uitzending van Vroege Vogels gisteren, waarin Jelle Reumer de kijker meeneemt langs de stadsfossielen van de stad. Uhm, stadsfossielen? […]

15 dec 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Video: welkom terug, leeuwtjes
Video: welkom terug, leeuwtjes

De leeuwtjes voor het stadhuis waren 2 weken op renovatievakantie, maar vanochtend zijn ze weer op hun plek gezet. Fijn zo!

16 dec 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Bakkerij Schrieks bekroond met goud
Bakkerij Schrieks bekroond met goud

Aan prijzen en verkiezingen besteden we graag aandacht, maar we zijn wel altijd op ons hoede. Je moet bijvoorbeeld wel weten wie een verkiezing organiseert, wat de criteria zijn, en […]

16 dec 2016