array(1) {
  [0]=>
  int(40207)
}

Video: Openingsdag De Pepernotenfabriek in Middelburg, 4 oktober 2017

Het berichtje van twee weken geleden, met de aankondiging van de komst van Van Delft De Pepernotenfabriek naar Middelburg, schoot binnen een dag naar de top 3 van best bekeken berichten in september. Het werd bijna 29.000 keer gezien. Alleen de berichten over Dé Toko (bijna 30K) en het overlijden van Sjaak Lammers sr. (bijna 44K) werden vaker gelezen. Pepernoten zijn hot.

Vandaag is Van Delft De Pepernotenfabriek geopend. Het pand aan Lange Delft 3 is gisteren binnen een dag ingericht. We gingen zojuist op bezoek en zagen dat er al een lekkere rij voor de kassa stond. Dat is al de hele dag zo, begrepen we. We zagen ook dat Denny ter Steege de tijdelijke bedrijfsleider is geworden. Toen wij er waren was hij vooral soepeltjes Duits aan het praten met zijn klanten, want onze oosterburen hebben ook weer vakantie.

Het gaat wel goedkomen met deze pop-up storen, daar twijfelen we geen moment aan. En wil je eerst proeven welke van de 50 smaken jij het lekkerst vindt? Dat kan ook gewoon hoor. Daar staat speciaal een meisje voor, in het midden van de winkel.

De foto’s van zojuist zullen we zo nog even plaatsen in een afzonderlijk bericht.

Gerelateerd:

http://wijzijndestad.com/2017/09/18/de-pepernotenfabriek-opent-een-filiaal-in-middelburg-in-oktober/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Chapeau Damesmode!
Welkom bij de VOM, Chapeau Damesmode!

Als ondernemers zich aansluiten bij de VOM en Wij zijn De Stad gaan wij altijd op bezoek om de nieuwe leden te verwelkomen en foto’s te maken maar we vallen […]

9 okt 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Zeven witte bladeren in de Herengracht
Zeven witte bladeren in de Herengracht

Hee, wat drijft daar nu opeens op het herfstwater van de Herengracht? Zeven witte bladeren… Die blijken daar te zijn geplaatst door Juul Kortekaas, in het kader van ‘Blad na […]

9 okt 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal In Memoriam: Bo Wesdorp
In Memoriam: Bo Wesdorp

Verdriet. Rust zacht Bo. Gerelateerd: Ondertussen aan de Turfkaai… Geopend aan de Turfkaai in Middelburg: café Hard & Ziel Parkeren in Middelburg? Geen probleem!

9 okt 2017