Geplaatst op 04 oktober 2017

Video: Openingsdag De Pepernotenfabriek in Middelburg, 4 oktober 2017

Het berichtje van twee weken geleden, met de aankondiging van de komst van Van Delft De Pepernotenfabriek naar Middelburg, schoot binnen een dag naar de top 3 van best bekeken berichten in september. Het werd bijna 29.000 keer gezien. Alleen de berichten over Dé Toko (bijna 30K) en het overlijden van Sjaak Lammers sr. (bijna 44K) werden vaker gelezen. Pepernoten zijn hot.

Vandaag is Van Delft De Pepernotenfabriek geopend. Het pand aan Lange Delft 3 is gisteren binnen een dag ingericht. We gingen zojuist op bezoek en zagen dat er al een lekkere rij voor de kassa stond. Dat is al de hele dag zo, begrepen we. We zagen ook dat Denny ter Steege de tijdelijke bedrijfsleider is geworden. Toen wij er waren was hij vooral soepeltjes Duits aan het praten met zijn klanten, want onze oosterburen hebben ook weer vakantie.

Het gaat wel goedkomen met deze pop-up storen, daar twijfelen we geen moment aan. En wil je eerst proeven welke van de 50 smaken jij het lekkerst vindt? Dat kan ook gewoon hoor. Daar staat speciaal een meisje voor, in het midden van de winkel.

De foto’s van zojuist zullen we zo nog even plaatsen in een afzonderlijk bericht.

Gerelateerd:

De Pepernotenfabriek opent een filiaal in Middelburg, in oktober


Delen op