Geplaatst op 06 april 2017

Video: rondleiding Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg 6 april 2017

Het zal niemand zijn ontgaan: de afgelopen maanden is Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg, dat wij natuurlijk allemaal kennen onder de oude naam Du Commerce, volledig gerenoveerd. Morgen gaat het hotel weer voor het eerst open (zaterdag is alles al volgeboekt) en volgende week vrijdag wordt de zaak officieel heropend door burgemeester Bergmann.

Wij waren heel nieuwsgierig en gingen vanmiddag gewoon vragen of we alvast een kijkje mochten nemen. Er moest even rondgebeld worden, maar het management vond het prima en hotelmanager Kobus Kranenburg was zo vriendelijk ons rond te leiden, vanaf het dak van het hotel tot in het nieuwe restaurant (genaamd DuCo) op de begane grond.

Wat hebben we genoten! De allure van het hotel is weer helemaal terug. Werkelijk alles is vernieuwd. Van de gevel tot het alle kamers, van alle electra tot de riolering. Er is een nieuw concept, een vernieuwde keuken en er zijn veel nieuwe medewerkers (het team is nog op zoek naar nieuwe mensen voor in de bediening en de huishoudelijke dienst!), maar ook nog een paar vertrouwde gezichten, zoals Kobus zelf.

We maakten zoveel foto’s dat we er maar weer een filmpje van hebben gemaakt, met een selectie van 70 beelden. Bedenk daarbij natuurlijk wel even dat wij foto’s namen terwijl er nog tientallen mensen aan het werk waren, van glazenwassers tot schilders. Als je nog rommelige dingen ziet kun je er vanuit gaan dat die morgen zijn verdwenen, want er gaat tot vannacht doorgewerkt worden, zei Kobus, door het hele team. De plaatselijke Chinees heeft waarschijnlijk een flinke bestelling te verwerken gekregen 🙂

Bedankt voor het inkijkje, Fletcher. Een van de blikvangers van de stad is weer iets waar we trots op kunnen zijn met z’n allen. Superieur!


Delen op