Geplaatst op 26 april 2017

Video: Sjaak van den Berg over Koningsdag 2017 in Middelburg

Het valt in deze periode nog niet mee om even een afspraakje te maken met Sjaak van den Berg, van Stichting Evenementen Middelburg. Die heeft het gewoon zeer druk met de voorbereidingen van de viering van Koningsdag in Middelburg. Maar gisteren lukte het, in zijn mooie tuin achter de Pijpstraat. Daar nam Sjaak de dag van morgen even met ons door, van de opening in de vroege ochtend tot de afsluiting laat in de avond, door Brennan Heart.

Het feest op de Markt is natuurlijk niet het enige dat er te doen is. Het feestgedruis begint vanavond al. Voor Koningsnacht heeft alle Middelburgse horeca binnen de vesten een ontheffing tot 04.00 uur. In veel zaken staan DJ’s, of bandjes en als dat niet het geval is wordt er toch gewoon feestgevierd. Check gewoon even de pagina’s van je favorieten zaken, of doe gezellig een rondje vanavond.

Morgen gaat het feestgedruis gewoon de hele dag verder. Daarnaast is het ook nog ringrijden op het Abdijplein en wordt er in de middag ook van alles georganiseerd in Stadspark Molenwater.

Veel plezier allemaal!

Zie ook:

www.evenementenmiddelburg.nl/events/future/koningsdag-2017/
en
www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm


Delen op