array(1) {
  [0]=>
  int(32754)
}

Video: standwerker Bertus de Regt

Het is ieder jaar weer een mooi Middelburgs feestje, die dolle donderdag. De laatste dag van de kermis, weekmarkt op het Damplein, standwerkersconcours in de Lange Delft en vanmiddag de opening van Culikaravaan.

Maar van dit herfstweer knappen we natuurlijk niet meteen op. Daarom beginnen we met de vrolijkheid van standwerker Bertus de Regt, die eerder dit jaar overleed en naar wie de prijs voor de beste standwerker is vernoemd. Met en om Bertus kon je lachen. Bertus was de stad!

De beelden zijn afkomstig uit een langere video van Ton van de Merwe. Meer over het standwerkersconcours op de website van Gemeente Middelburg.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal ZNF 2016: fier wapperen de banieren
ZNF 2016: fier wapperen de banieren

Fier wapperen de banieren van het Zeeland Nazomerfestival. We lieten ons vorige week vertellen door een van de mensen die ze neerzette dat er wel 50 staan in Middelburg. ZNF […]

15 aug 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Willen we meer of minder evenementen in Middelburg?
Willen we meer of minder evenementen in Middelburg?

We zijn zomaar eens benieuwd wat jullie vinden: de afgelopen weken hebben we met nogal wat mensen discussies gehad over het grote aantal evenementen dat wordt georganiseerd. In Middelburg, maar […]

15 aug 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Stadsattractie: De verdwenen ringrijder
Stadsattractie: De verdwenen ringrijder

In de categorie stadsattracties: deze Vlaamse toeristen vermaakten zich zojuist kostelijk met de verdwenen ringrijder op het Koorkerkhof. Is het abstracte kunst wellicht?

15 aug 2016