array(1) {
  [0]=>
  int(37544)
}

Video: ‘Voorheen Slagerij Brouwer’: een Middelburgs pop-up restaurant

Cool! Middelburg krijgt in juni een pop-up restaurant in het pand waar tot voor kort slagerij Brouwer was gevestigd. Dit tijdelijke restaurant krijgt een naam die daar bij past, namelijk Voorheen Slagerij Brouwer.

Maar wat kunnen we verwachten? Initatiefnemers Margot Verhaagen en Martien Luteijn legden het ons vanmiddag, samen met David Brouwer, uit. Denk aan een heerlijk diner met Zeeuwse vleesproducten als basis. En dan niet alleen van Slager Brouwer, maar bijvoorbeeld ook van Slager Slager uit Tholen. Pardon? Slager Slager! In Tholen is er dus ook een Bakker Slager, maar dat terzijde.

Voorheen Slagerij Brouwer speelt zich af op donderdag, vrijdag en zaterdag 15 t/m 17 juni aan de Dam. De wijnen worden verzorgd door Wijnspeciaalzaak 12% of meer, van Monique Vreeke. Een menu kost 40 euro.

En voor de rest moet je maar gewoon even naar dit filmpje kijken. Wij hebben zelf in ieder geval maar alvast gereserveerd, want de zaterdag blijkt al te zijn volgeboekt. Bon appetit!

Gerelateerd:

http://wijzijndestad.com/2016/09/29/slagerij-brouwer-in-middelburg-stopt-ermee/

http://wijzijndestad.com/2016/07/22/op-bezoek-bij-bb-groenmarkt-in-middelburg/

http://wijzijndestad.com/2015/10/12/terroir-een-kadootje-van-de-frietboetiek/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Huurpijn en het einde van Bruna Middelburg
Huurpijn en het einde van Bruna Middelburg

Het was een vrolijke en drukke dag in Middelburg gisteren, en dat was in Bruna middelburg niet anders. We zagen en hoorden eigenaresse Harriet Schenkel-van Maastricht een gezellig praatje maken […]

16 apr 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Panorama Middelburg onthuld…in Vlissingen
Panorama Middelburg onthuld…in Vlissingen

We waren gisteren te druk in Middelburg om een tochtje naar Vlissingen te wagen, maar binnenkort gaan we toch weer eens, want het panorama op Middelburg, waar we vorig jaar […]

16 apr 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Stille zaterdag 2017 in Middelburg verre van stil
Stille zaterdag 2017 in Middelburg verre van stil

Het is aan in Middelburg! #paasweekend

16 apr 2017