Geplaatst op 05 mei 2020

Vier de vrijheid! Lallen en brallen met WFM 96

Best grappig. Ieder jaar zeggen we op deze datum, en dan ook alléén op deze datum, dat je niet in Middelburg moet zijn, maar IN Vlissingen. 5 mei is gewoon vooral hún dag, zo simpel is het.
 
Niet dit jaar. Voor zover wij weten zijn er vandaag nergens in Zeeland bezoekerspieken. Gefeest wordt er alleen in kleine, besloten kring.
 
En bij WFM96! Daar, in de studio boven De Drvkkery, zitten vandaag Patrick Gabrielse en Lex – The Dutch Guy te lallen en te brallen, van 10.00 tot 22.00, non stop!
 
Wij zijn dol op lallen en brallen, maar Patrick en Lex bedoelen het nét een beetje anders. Zij vieren de vrijheid door ons de vrijheid te geven verzoekjes te doen. Als je reageert op hun Facebookpagina, of een appje stuurt naar 06 – 312 312 96, dan kun je aanvragen wat je maar wil.
 
Mooi toch?
 
Wij doen in dit bericht ook graag een verzoekje. We hoorden dat Ramon Gabrielse van Cafe Tympaan rond 16.00 uur ook aanschuift in de studio, om een biertje te drinken. Als hij gaat zitten zou het leuk zijn als ‘Uptown Top Ranking’ van Althea and Donna wordt opgezet. Wij denken dat hij dan wel weet van wie dat verzoekje komt 🙂
 
🎵Nah pop no style
I strictly roots
Nah pop no style
I strictly roots 🎵
 
 
Oh en trouwens: wat een tof uitzicht vanuit de studio. Pikten we ook weer mooi een flardje achterkant Stad mee.

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg