array(1) {
  [0]=>
  int(2557)
}

Vijf jaar Chapeau by Heleen & Jeanette

Het vijfjarig jubileum was eigenlijk al in augustus, maar Jeanette en Heleen, van Chapeau by Heleen & Jeanette, vierden het feestje pas deze week, met hun eigen modedagen. Alle vaste klanten waren de afgelopen drie van harte welkom voor een hapje en een drankje en konden bij hun aankopen rekenen op een mooie goodiebag, die de dames hadden samengesteld in samenwerking met Parfumerie Douglas.

Het gaat prima met de twee vrolijke dames. Ook zij waren even uit het lood geslagen in maart en april, maar ze vonden al snel een oplossing in ‘private shopping’: klanten laten winkelen op afspraak. Dat concept sloeg aan. Het deed Jeanette en Heleen nog eens beseffen hoe trouw veel klanten zijn. Ze hebben zelfs terugkerende klanten uit Duitsland.

Die trouw bleek ook weer tijdens de drie modedagen. Veel van die vaste klanten namen de moeite om een praatje te komen maken, en om iets leuks uit te zoeken. De goodiebags moesten doorlopend worden aangevuld. Dat soort dingen zijn fijn om te zien en te horen. Chapeau heeft een grote gunfactor. Dat is volkomen verdiend.

We feliciteren dit ondernemersduo hartelijk. Op naar de volgende vijf jaar in mooi Middelburg!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-in-middelburg-chapeau-damesmode/

https://wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-chapeau-damesmode

 

Volgende verhalen

Afbeelding #029 voor het verhaal Middelburgse Staddetails, 1962
Middelburgse Staddetails, 1962

Middelburgse Staddetails, 1962. Alle uitsnedes zijn afkomstig uit foto’s uit de Beeldbank van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

12 okt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Ingekleurd Middelburg, 1930
Ingekleurd Middelburg, 1930

Dit ingekleurde filmpje van Middelburg in 1930 is te leuk om niet te delen, al doen we dat wel met gemengde gevoelens. Het ziet er tof uit, en het is […]

13 okt 2020
Afbeelding #008 voor het verhaal Op pad met M2: de voorbereidingen voor Veerse Poort V in Middelburg
Op pad met M2: de voorbereidingen voor Veerse Poort V in Middelburg

Gisteren waren we weer even op pad met Martin Maranus van M2 Makelaars. We hadden afgesproken op de hoek van de Sport- en Nassaulaan, op de plek waar tot een […]

14 okt 2020