Geplaatst op 03 juli 2018

Vintage! Judith Dalman opent Vindsels in de Lange Delft in Middelburg

Een nieuwe winkel aan Lange Delft 90! Vanochtend om 10 opende Judith Dalman daar haar nieuwe winkel Vindsels, die ze op haar Facebookpagina zelf omschrijft als een ‘feel good (web)shop in Vintage, Botanical and quirky interior goods.’

Veel mensen kennen Judith natuurlijk al van Lievelings, de winkel waar ze tot een paar maanden geleden mede-eigenaar van was. Nu vaart Judith haar eigen koers, met haar eigen winkel. Haar lief Francesco Cavallieri verhuist volgende maand ook naar dat adres, met zijn reclame- en internetbureau Cavallieri & Co.

Wat Judith nu precies allemaal verkoopt vertelt ze in dit filmpje en haar collega Selina van den Berg stelt zichzelf ook even voor. Het is hoe dan ook een toffe zaak, met mooie maar ook maffe spulletjes. Gaat dat zien!

Wij vonden het extra leuk dat Francesco, die samen met Selina bezig was met de belettering, ons ook even rondleidde over de bovenverdiepingen van het pand. Daar hebben we niet meer gefilmd maar geloof ons maar als we zeggen dat het daar ook erg vintage is! Het is een woning die stil is blijven staan in de jaren 60 of vroege jaren 70. Met maffe doorgeefluikjes, een curieus gasfornuis en behangetjes die je nu alleen nog ziet op retrofeestjes. We zijn heel benieuwd wat hij daar van zal behouden als hij er straks kantoor houdt.

Hoe dan ook: een aanwinst voor de Lange Delft en voor de stad. We wensen Judith, Selina en Francesco veel succes en plezier op hun nieuwe stekje!

vindsels.nl

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/een-echte-senderwahl-in-lievelings/

wijzijndestad.com/verhalen/helaas-het-kinderpaleis-in-middelburg-gaat-stoppen/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg