Geplaatst op 07 augustus 2020

Vivet Bowls geopend in Middelburg!

Joehoe! Nog een aanwinst voor de Sint Janstraat én Middelburg! Op nummer 20 is Vivet Bowls geopend, de bar waar je terecht kunt voor onder meer bowls, smoothies, koffie, thee en tosti’s.
 
Suzanne, Daisy en Merel zijn de zaak al een paar dagen aan het proefdraaien, maar morgen is de officiële opening. Ondanks dat, én de hoge temperatuur, zaten er rond de middag toch al een paar mensen gezellig te lunchen en te werken. Bij Vivet is alles chill. Suzanne was er helaas nog niet, maar Daisy en Merel compenseerden haar aanwezigheid ruimschoots. Vrolijke en enthousiaste meiden zijn het, die ons hartelijk ontvingen.
 
Vivet is meer dan alleen een smoothiebar. Sterker nog: eigenlijk kwam de huur van het pand in beeld omdat Suzanne en Daisy op zoek waren naar een kantoor voor hun jonge bedrijf op het gebied van ambulante hulpverlening en coaching, Vivet. Op Vivethulpverlening.nl staat zelfs nog niets over de bar/. Het punt was dat Sint Janstraat 20 geen kantoorbestemming heeft. Zo ontstond het idee Vivet Bowls, en stapte ook Merel in.
 
We hopen dat het filmpje een eerste indruk geeft van de zaak. Sabbelend aan een Very Berry zagen en hoorden wij in ieder geval dat dat het een mooie dagzaak is geworden, een leuke plek om een keer met iemand af te spreken. Je kunt bij Vivet Bowls terecht van woensdag t/m zaterdag, van 09.00 tot 17.00, al sluiten de dames niet uit dat ze de openingstijden op termijn nog aan zullen passen.
 
We wensen ook dit trio heel veel succes en plezier in Middelburg! Zet ‘m op!
Filmpje: op YouTube.

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg