array(1) {
  [0]=>
  int(8943)
}

Volharding loont: Richard van Reijen als barman in De Spot

Doorzettingsvermogen. Wilskracht. Volharding. Zomaar drie woorden waar we aan moesten denken toen we twee weken geleden een foto zagen van Richard van Reijen, achter de tap van De Spot. “Kijk, ik werk nu achter de bar.”

We geloofden er eerlijk gezegd niks van. We dachten dat het een geintje was. Anderhalf jaar geleden waren we al verbaasd dat hij op een paard kon zitten, en kon trainen in de sportschool. En nu dit. Staan. Lopen. Werken. Zou het echt?

Donderdag spraken we af met Richard. In De Spot uiteraard. Toen zagen we het met eigen ogen. Hij kan weer langere tijd staan. En lopen. En tappen. Hij tapt de glazen een voor een, dat wel. Soms moet hij even gaan zitten. Na een avondje meedraaien is hij bekaf. Maar hij doet het. Hij wil het. Hij kan het. En die lift in De Spot, voor mensen die slecht ter been zijn? Die gebruikt hij natuurlijk niet. Ben je gék zeg!

Petje af, Richard. Het is fenomenaal!

De context, vraag je? Kiek:

Luctor et Emergo: Richard van Reijen, het verhaal zonder filmpje

Volharden in het WNT:

1. Met vasthoudendheid blijven doorgaan (met enige activiteit) of standvastig blijven in een toestand, ondanks moeilijkheden, die inherent zijn aan die activiteit of toestand, of ondanks belemmering van buitenaf; niet aflaten, volhouden. Van personen.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Winter Bierfestival Middelburg 2019, vrijdagavond
Winter Bierfestival Middelburg 2019, vrijdagavond

Winter Bierfestival Middelburg zaterdag editie 2019 is bijna uitverkocht, lazen we net. De vrijdageditie was dat niet, maar gezellig was het wel. Het plan was om zomaar een kwartiertje wat kiekjes […]

14 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De eerste Rotary Santa Run Middelburg
De eerste Rotary Santa Run Middelburg

Héérlijke taferelen bij de eerste Rotary Santa Run op de Markt zojuist. Wij zijn De Winterstad! Filmpje: https://youtu.be/y47TJqK-GoM.

14 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Gezocht: Walcherse chauffeurs voor Proms Concert Lions Club Walcheren
Gezocht: Walcherse chauffeurs voor Proms Concert Lions Club Walcheren

Een oproep van Douwe Eisenga  Eens in de 2 jaar organiseert de Lions Club Walcheren een laagdrempelig concert voor mensen voor wie het normaliter niet eenvoudig is om zo’n evenement […]

15 dec 2019