Geplaatst op 13 december 2019

Volharding loont: Richard van Reijen als barman in De Spot

Doorzettingsvermogen. Wilskracht. Volharding. Zomaar drie woorden waar we aan moesten denken toen we twee weken geleden een foto zagen van Richard van Reijen, achter de tap van De Spot. “Kijk, ik werk nu achter de bar.”

We geloofden er eerlijk gezegd niks van. We dachten dat het een geintje was. Anderhalf jaar geleden waren we al verbaasd dat hij op een paard kon zitten, en kon trainen in de sportschool. En nu dit. Staan. Lopen. Werken. Zou het echt?

Donderdag spraken we af met Richard. In De Spot uiteraard. Toen zagen we het met eigen ogen. Hij kan weer langere tijd staan. En lopen. En tappen. Hij tapt de glazen een voor een, dat wel. Soms moet hij even gaan zitten. Na een avondje meedraaien is hij bekaf. Maar hij doet het. Hij wil het. Hij kan het. En die lift in De Spot, voor mensen die slecht ter been zijn? Die gebruikt hij natuurlijk niet. Ben je gék zeg!

Petje af, Richard. Het is fenomenaal!

De context, vraag je? Kiek:

wijzijndestad.com/verhalen/luctor-et-emergo-richard-van-reijen-het-verhaal-zonder-filmpje/

Volharden in het WNT:

1. Met vasthoudendheid blijven doorgaan (met enige activiteit) of standvastig blijven in een toestand, ondanks moeilijkheden, die inherent zijn aan die activiteit of toestand, of ondanks belemmering van buitenaf; niet aflaten, volhouden. Van personen.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg