array(5) {
  [0]=>
  int(40893)
  [1]=>
  int(29104)
  [2]=>
  int(29098)
  [3]=>
  int(29085)
  [4]=>
  int(29083)
}

Volop vacatures bij de Zeeuwse Vacaturebank

Mensen die ook de Groep van Wij zijn De Stad – Middelburg op Facebook volgen weten het: we delen regelmatig vacatures van Middelburgse bedrijven. Dat doen we met alle plezier, omdat we vaak genoeg hoorden dat die berichtjes leidden tot een klik tussen werkzoekenden en werkgevers.

Maar we doen het ook zonder enige vorm van structuur: we delen vooral die berichtjes of oproepen van ondernemers die we voorbij zien komen in de tijdlijnen.

Juist daarom, én omdat veel mensen zonder werk of opdrachten zitten, wijzen we graag eens op de Zeeuwse Vacaturebank, een initiatief van de Zeeuwse Connectie. Daar wemelt het van de vacatures. Alleen al in Middelburg staan er 89 open!

De Horeca is momenteel uiteraard slecht vertegenwoordigd, maar er is volop werk. Van een woonbegeleider tot een beleidsadviseur, van een verspaner tot iemand die de sociale media verzorgt voor de UCR: het aanbod is divers. Het Middelburgse overzicht vind je hier.

Het mooiste is dat het platform gratis is, zowel voor de bezoekers als voor de bedrijven en organisaties die mensen zoeken.

Doe er je voordeel mee! Meer info op https://www.zeeuwsevacaturebank.nl/werkwijze.html

Gerelateerd:

Over de krapte op de Zeeuwse en Middelburgse arbeidsmarkt

Volgende verhalen

Afbeelding #004 voor het verhaal Even terug naar Middelburg…in december 2015
Even terug naar Middelburg…in december 2015

Uit de archieven van Wij zijn De Stad: december 2015. Vijf jaar is helemaal niks natuurlijk, maar toch is het zo dat we zelf de hele tijd ‘oh ja’ mompelen, […]

1 dec 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Op volle retouren in de ZB
Op volle retouren in de ZB

Wat gebeurt er eigenlijk met alle spullen die je online besteld hebt en retourneert? Daar ging de online VPRO Tegenlicht Meet Up in ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland vanavond […]

1 dec 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Zó waarheidsgetrouw kan een schilderij uit 1550 zijn
Zó waarheidsgetrouw kan een schilderij uit 1550 zijn

“Hoe waarheidsgetrouw is een schilderij uit 1550 eigenlijk?” vroegen we ons afgelopen zondag af, bij het staren naar een indrukwekkend beeld van Middelburg, uit de tweede helft van de zestiende […]

2 dec 2020