array(1) {
  [0]=>
  int(13738)
}

VOM en Scalda zoeken samenwerking rondom stageplaatsen bij ondernemers

Heb je als VOM-lid wel oren naar een leuke en mooie video van jouw winkel of onderneming? Stuur ons dan even een berichtje!

Vanochtend waren we te gast bij Scalda, om kennis te maken met een groepje studenten dat in de komende 9 weken -als stage- een video voor ons gaat maken, over een meerdere bedrijven in Middelburg Centrum. Het eindresultaat verschijnt uiteraard ook op Wij zijn De Stad en misschien ook nog wel elders. Wie weet is Cinema Middelburg wel een optie. We komen er binnenkort zeker nog uitgebreid op terug.

Het is voor ondernemers sowieso interessant om zelf ook eens na te denken over stageplaatsen en samenwerking met het onderwijs. Vorige week schoven we ook even aan bij een overleg tussen de VOM en een andere afdeling van Scalda, omdat de twee partijen de intentie hebben nauwer samen te gaan werken. Vanuit de VOM speelt o.a. Cees Verhage daar een rol in.

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden is het goed om te weten dat er morgenavond en zaterdagochtend open dagen worden gehouden in het gebouw aan Podium 15 (ZEP). Daar kun je je dan al laten informeren over de mogelijkheden. Er wordt ook nog gekeken of er later dit kwartaal mogelijke werkbezoeken aan de opleidingen georganiseerd kunnen worden.

https://wijzijndestad.com/agenda/open-dagen-scalda/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De opening van Koole Sport Lab in Middelburg
De opening van Koole Sport Lab in Middelburg

Weekend! Deze week extra aandacht voor de Opening van Koole Sport Lab, die voor vanavond 19.00 uur op de agenda staat. Wij wipten begin van de middag even aan en […]

1 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De vernieuwde A Domani XL van Nanette is geopend!
De vernieuwde A Domani XL van Nanette is geopend!

Drie uur geleden heeft de nieuwe eigenaresse, Nanette de Pagter, A Domani XL heropend aan de Markt. Met een opgefrist interieur, nieuwe gezichten en ook nieuwe producten. De broodjes zijn […]

1 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Panorama Middelburg, januari 2019
Panorama Middelburg, januari 2019

Top, deze dronefoto van Middelburg, gemaakt door Percy’s. Het is weer eens een andere hoek!

1 feb 2019