Geplaatst op 31 januari 2019

VOM en Scalda zoeken samenwerking rondom stageplaatsen bij ondernemers

Heb je als VOM-lid wel oren naar een leuke en mooie video van jouw winkel of onderneming? Stuur ons dan even een berichtje!

Vanochtend waren we te gast bij Scalda, om kennis te maken met een groepje studenten dat in de komende 9 weken -als stage- een video voor ons gaat maken, over een meerdere bedrijven in Middelburg Centrum. Het eindresultaat verschijnt uiteraard ook op Wij zijn De Stad en misschien ook nog wel elders. Wie weet is Cinema Middelburg wel een optie. We komen er binnenkort zeker nog uitgebreid op terug.

Het is voor ondernemers sowieso interessant om zelf ook eens na te denken over stageplaatsen en samenwerking met het onderwijs. Vorige week schoven we ook even aan bij een overleg tussen de VOM en een andere afdeling van Scalda, omdat de twee partijen de intentie hebben nauwer samen te gaan werken. Vanuit de VOM speelt o.a. Cees Verhage daar een rol in.

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden is het goed om te weten dat er morgenavond en zaterdagochtend open dagen worden gehouden in het gebouw aan Podium 15 (ZEP). Daar kun je je dan al laten informeren over de mogelijkheden. Er wordt ook nog gekeken of er later dit kwartaal mogelijke werkbezoeken aan de opleidingen georganiseerd kunnen worden.

wijzijndestad.com/agenda/open-dagen-scalda/


Delen op