Geplaatst op 29 november 2018

VOM organiseert informatiebijeenkomsten afval voor ondernemers in januari

Twee weken geleden schreven we hier dat Gemeente Middelburg per 1 januari stopt met het inzamelen van oud papier van ondernemers in Middelburg Centrum. Na overleg met de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) is nu echter besloten dat uit te stellen tot 1 maart, zodat er naar een goed alternatief gezocht kan worden.

Daar wordt hard aan gewerkt! We spraken zojuist met voorzitter Frank Bijleveld, die liet weten dat de VOM ondernemers adviseert zelf nog geen actie te ondernemen. In januari zal de VOM per straat of gebied een aantal bijeenkomsten organiseren, waarbij nieuwe mogelijkheden worden gepresenteerd. Het is goed om te weten dat ook de niet-leden van de VOM van harte welkom zijn bij die bijeenkomsten. Uiteraard kan iedereen daarna zelf beslissen wat hij of zij doet. Nog heel even wachten dus, da’s het beste!

Het onderwerp afval komt op 10 december ook aan bod in de Raadscommissie Ruimte. De bijbehorende documenten kun je vinden via middelburg.raadsinformatie.nl/. Zie ook www.middelburg.nl/Inwoners/Belastingen/Reinigingsrecht.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/nieuw-beleid-voor-papier-en-glasafval-in-middelburg-centrum/

Foto’s gemeentereiniging jaren 20 op de Markt: Beeldbank Zeeuws Archief


Delen op