array(2) {
  [0]=>
  int(10179)
  [1]=>
  int(10180)
}

Voor de makers: op bezoek bij Praxis Middelburg

“Ah, jullie willen graag een rondleiding door Praxis Middelburg? Natuurlijk kan dat, maar zouden jullie dan morgen terug willen komen? Dan werkt Huib Hendrikse namelijk ook. Die weet niet alleen veel van het bedrijf; hij is ook een rasverteller! Zeg maar gerust: de geknipte man!”

Dat de filiaalmanager van de Praxis op Woonboulevard Middelburg, Erik Stoltenborgh, Huib als ideale gids aanwees snappen we achteraf heel goed. Deze Westkapellenaar is inderdaad een goede en enthousiaste verteller en hij houdt van een geintje bovendien.

Toen we hem voor de eerste keer de hand schudden had hij net lunchpauze, maar dat vond hij geen enkel probleem. Hij stak meteen van wal. Hij vertelde over zijn verleden als toneelspeler én over zijn vrouw, die bij Praxis Vlissingen werkt. Het stel heeft elkaar zelfs ontmoet in de winkel! Dat is toch fantastisch? Al carpoolend rijden ze een paar keer per week naar de zaak. De wegen scheiden zich pas ter hoogte van de Mortiere.

En Huib weet inderdaad veel over zijn werk en zijn klanten. Hij heeft zijn eigen afdeling, maar we zagen hem afgelopen zaterdag overál bezig, net als zijn collega’s. Behalve de winkel bezochten we ook het magazijn en de zagerij. Leuk! Leerzaam!

We bedanken Huib dan ook hartelijk, het was een mooi inkijkje!

Voor de makers: https://www.praxis.nl

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburgers
Middelburgers

Wat zijn ze leuk hè, al die Middelburgers?

19 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Opgroeien in de Middelburgse Breestraat van de jaren 40 en 50
Opgroeien in de Middelburgse Breestraat van de jaren 40 en 50

Hoeveel mensen met mooie Middelburgse verhalen we dit jaar al hebben gesproken is moeilijk te zeggen, maar het zijn er honderden. Een van de mooiste was misschien wel de man […]

20 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Silvana Sterman Piras
Zij zijn De Stad: Silvana Sterman Piras

In de serie ‘Zij zijn De Stad’ deze week Silvana Sterman Piras, van Silvy’s gusti e sapori. Op 8 oktober vierde deze Sardijnse dat ze dertig jaar in Nederland woont en werkt. […]

21 okt 2019