array(4) {
  [0]=>
  int(37186)
  [1]=>
  int(43030)
  [2]=>
  int(494)
  [3]=>
  int(496)
}

Vriendschap in andere handen

Soms is ontkennen geen optie meer he. Ja: VRIENDSCHAP cafe restaurant gaat over in andere handen en inderdaad: wij houden van alle betrokkenen. Die uitwerking komt heus nog wel eens. Nu eerst maar eens ruimte voor de professionele media. Wij houden het bij citeren van heldin Con:

Dank je wel lieve allemaal voor fenomenale mooie jullie, voor de sfeer, de inzet, de knappe looks, voor de schouders en de goede moed! Zorg goed voor elkaar, voor al die lieve gasten, voor de tuin en geniet en leer van de ervaring, de techniek en kennis die in huis komt!  Jullie kunnen het!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Van de HZ, voor MIVA: wandelen door Middelburg, fietsen over Walcheren
Van de HZ, voor MIVA: wandelen door Middelburg, fietsen over Walcheren

Hou je van wandelen of van fietsen? Wandel of fiets de komende week dan mee voor MIVA! Studenten van HZ University of Applied Sciences hebben namelijk verrassende tochten door Middelburg […]

5 jun 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Incomme Zuidwest geopend in Middelburg
Incomme Zuidwest geopend in Middelburg

Welkom in Middelburg, Incomme Zuidwest! In maart schreven we over de nieuwe ‘bewoners’ van Stadsschuur 12, op de hoek met de Vlissingsestraat: Starvorm en Poerstamper Bouw. Peter en Jeroen gaven […]

5 jun 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Dossier #tegelgate Pottenbakkerssingel gesloten
Dossier #tegelgate Pottenbakkerssingel gesloten

Mooi: het dossier #tegelgate TREF Middelburg kan ook worden gesloten. Afvinken, die hap. Met dank aan RK Fotografie en Gé Henning voor de foto’s.

5 jun 2021