Geplaatst op 07 april 2016

Vrijheidsinitiatief kleurt Middelburg geel op 21 april.

De stad Middelburg wordt geel gekleurd, op 21 april. Althans wel als het ligt aan de initiatiefnemers van Middelburg21april. Gisteren kwam de groep bij ons in de buurt bij elkaar om te overleggen, en wij wilden natuurlijk graag weten wat ze van plan zijn (mensen die het gemist hebben kunnen meer lezen over het initiatief bij o.a. Omroep Zeeland.

De plannen zijn nog niet helemaal uitgewerkt, maar ons werd uitgelegd dat de groep geen politieke standpunten in wil nemen, en al helemaal geen tegendemonstraties of iets dergelijks zal organiseren, maar wel graag een tegengeluid wil laten horen. Het gaat ‘Middelburg 21 april’ om het belang van vrijheid.

Daarom zal er op 16 april een grote advertentie in de PZC worden geplaatst, die wordt gesponsord en ondertekend door allerlei bekende en minder bekende Middelburgers. Mensen die sympathiseren kunnen de poster vervolgens achter hun ramen plakken. En hoewel het kort dag is wordt er ook nog nagedacht over andere activiteiten. Muziek in de stad bijvoorbeeld, of ludieke dingen met andere gele voorwerpen.

Idee├źn zijn van harte welkom. Als jij er ook hebt kun je ze inzenden via www.facebook.com/Middelburg21april of via het mailadres middelburg21april@gmail.com.


Delen op