array(1) {
  [0]=>
  int(31963)
}

Waar hangen de defibrillators van Middelburg eigenlijk?

We vinden het leuk hoor, dat we meer en meer vraagbaak worden voor Middelburgse dingetjes, maar soms zitten wij ook met de mond vol tanden.

Zo was er vorige week tijdens Weekmarkt Middelburg enige opschudding toen we opeens een paar politiewagens de Markt op zagen rijden, en agenten zagen rennen. Niemand wist wat er aan de hand was, maar we vermoedden een heterdaadje. Later verscheen er echter ook een ambulance en opperde iemand dat de agenten op zoek waren geweest naar een defibrillator (je weet wel, zo’n ding).

Of dat waar is weten we niet maar de vervolgvraag was waar die dingen precies zijn te vinden. We hadden echt geen flauw idee. Maar nu weten we het. Je kunt die kastjes (AED) terugvinden via https://www.aed4.eu of via de EHBO-app van het Rode Kruis. Of die kaarten up-to-date zijn weten we dan weer niet. Zijn er ook organisaties of bedrijven die er wel een hebben, maar niet op de kaart staan? Rondom de Markt zou er alleen eentje in De Drvkkery hangen. Zou dat voldoende zijn?

Zie ook het artikel ‘Defibrillator slecht herkenbaar‘ (PDF).

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Joint Strike Fighter (F35) boven Middelburg
Joint Strike Fighter (F35) boven Middelburg

Ja hoor, we hoorden ze, maar tegen de tijd dat we waren opgestaan waren ze ook al weer voorbij. Maar OogopMiddelburg.nl heeft ze vastgelegd. Op http://bennotitiheru.nl/?attachment_id=1360 meerdere beelden. Dank Benno!

7 jun 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Nieuwe en oude winkels in de Lange Delft
Nieuwe en oude winkels in de Lange Delft

Vorige week is in het voormalige pand van Dixons, aan Lange Delft 50, de tijdelijke winkel Verlinie geopend. Het is een winkel in damesmode. Buurman Etienne vertelde dat de winkel […]

7 jun 2016
Afbeelding #000 voor het verhaal Minder regeltjes rondom Middelburg Winterstad 2016-2017
Minder regeltjes rondom Middelburg Winterstad 2016-2017

Serieus? Gaan we het over Middelburg Winterstad hebben, net nu de zomerzon de show aan het stelen is? Jazeker! De voorbereidingen voor de winter vinden namelijk plaats in de zomer. […]

8 jun 2016