Geplaatst op 03 maart 2019

Waarom Channa hulp kan gebruiken

We doen hier maar zelden oproepen voor donaties of goede doelen. Daar is ons platform nu eenmaal niet voor bedoeld. In onze Facebookgroep is dat verder geen probleem, overigens.

Nu maken we een keer een uitzondering, en wel voor het gezin van Annika van Balen. In het najaar van 2018 zaten we een keer met haar en een andere Middelburgse fotografe, Anne Michielsen, om te bomen over een leuk project voor Wij zijn De Stad – Middelburg, waarin de twee dames andere Middelburgse fotografen zouden gaan belichten. We waren alle drie enthousiast.

En toen bleef het stil.

Twee maanden later informeerden we voorzichtig of het enthousiasme er nog steeds was. Dat bleek zo te zijn, maar we leerden die dag dat er andere prioriteiten zijn. De dochter van Annika, Channa, is ziek, en kan alleen in de VS behandeld worden, d.m.v. een beenmergtransplantatie. Dat is enorm kostbaar. Je kunt het hele verhaal lezen op onderwegnaaramerika.jouwweb.nl/gata2.

We zijn niet op zoek naar drama. We besteden hier uit eigen initiatief aandacht aan, omdat we oprecht hopen dat het gezin voldoende steun zal krijgen. We vinden het tof om te zien dat een fotografe als Marcelle Davidse ook een bijdrage levert, door via de webshop een luchtfoto van Middelburg aan te bieden. Ook het mooie werk van Annika zelf is daar te koop:

www.annikavanbalenfotografie.nl/webshop

We wensen de familie van Balen sterkte!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg