Geplaatst op 09 september 2020

Wam Denim opent een vestiging in de Lange Delft in Middelburg

Een nieuwe bestemming voor Lange Delft 4! In de loop van volgende week opent daar een vestiging van Wam Denim. Winkels van die keten in Italiaanse herenkleding zitten ook al in Sluis en Goes, maar wij moesten het merk eerlijk gezegd even googlen.

De tekst ‘over ons’ op de website moesten we wel even een paar keer lezen. Wam Denim dus:

“In de menselijke geschiedenis zijn voor elk stukje kunst drie onderdelen essentieel: origineel en ongeraffineerd materiaal, een artistiek esthetische denkwijze en een complete revelatie. Gebaseerd op deze fundamentele principes is Wam Denim opgericht in 2001. Om bij te dragen aan de kunst in de wereld van kleding, voor de mensheid om het te dragen met trots.

De oprichters van Wam Denim bundelen hun royale kennis en jarenlange ervaring van de drie disciplines om kunst dichter bij de mens te brengen.
Met een selectie van het allerbeste materiaal, handgemaakt in onze fabriek, streeft Wam Denim ernaar om u de ervaring van kunst te laten ontdekken.
De pagina die u voor u ziet is zorgvuldig geselecteerd met kleding stukken die ontworpen zijn door Wam Denim. U staat op het punt om in deze wereld te stappen, vol trots omdat u nu één van ons bent.

Wij zijn, zoals u, de beeldhouwer van ons eigen imago, de schilder van onze eigen kleuren, de poëet van ons eigen style en de presentator van ons eigen toekomst.

Dit is wat kunst altijd moet zijn.

Dit is Wam Denim.”

www.wamdenim.com/nl/

Zie ook:

wijzijndestad.com/verhalen/winkels-didi-sluiten-definitief/

Met dank aan Andy Van de Graaf voor de foto’s.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg