array(3) {
  [0]=>
  int(2919)
  [1]=>
  int(2920)
  [2]=>
  int(2921)
}

Wam Denim opent een vestiging in de Lange Delft in Middelburg

Een nieuwe bestemming voor Lange Delft 4! In de loop van volgende week opent daar een vestiging van Wam Denim. Winkels van die keten in Italiaanse herenkleding zitten ook al in Sluis en Goes, maar wij moesten het merk eerlijk gezegd even googlen.

De tekst ‘over ons’ op de website moesten we wel even een paar keer lezen. Wam Denim dus:

“In de menselijke geschiedenis zijn voor elk stukje kunst drie onderdelen essentieel: origineel en ongeraffineerd materiaal, een artistiek esthetische denkwijze en een complete revelatie. Gebaseerd op deze fundamentele principes is Wam Denim opgericht in 2001. Om bij te dragen aan de kunst in de wereld van kleding, voor de mensheid om het te dragen met trots.

De oprichters van Wam Denim bundelen hun royale kennis en jarenlange ervaring van de drie disciplines om kunst dichter bij de mens te brengen.
Met een selectie van het allerbeste materiaal, handgemaakt in onze fabriek, streeft Wam Denim ernaar om u de ervaring van kunst te laten ontdekken.
De pagina die u voor u ziet is zorgvuldig geselecteerd met kleding stukken die ontworpen zijn door Wam Denim. U staat op het punt om in deze wereld te stappen, vol trots omdat u nu één van ons bent.

Wij zijn, zoals u, de beeldhouwer van ons eigen imago, de schilder van onze eigen kleuren, de poëet van ons eigen style en de presentator van ons eigen toekomst.

Dit is wat kunst altijd moet zijn.

Dit is Wam Denim.”

https://www.wamdenim.com/nl/

Zie ook:

https://wijzijndestad.com/verhalen/winkels-didi-sluiten-definitief/

Met dank aan Andy Van de Graaf voor de foto’s.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De katten zijn De Stad
De katten zijn De Stad

Hebben jullie dat nu ook wel eens? Dat je een foto ziet en dat er dan opeens van die onmogelijke vragen bij je opkomen? Wesley deelde deze foto vandaag in […]

10 sep 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Veerseweg, donderdagochtend 10 september 2020
Veerseweg, donderdagochtend 10 september 2020

Goedemorgen Middelburg! Omgeving Veerseweg, een uurtje geleden. Met dank aan Percy’s voor de foto (met de iPhone deze keer) #middelburg #lovezeeland #veerseweg #zonsopkomst #zon #nazomeren #zeeland #datismooi

10 sep 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Een standbeeld voor Hans Lipperhey in de tuin van de Abdij?
Een standbeeld voor Hans Lipperhey in de tuin van de Abdij?

Een Crowdfundingsactie van Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen & Hans Lipperhey Museum. De organisatie schrijft: In 1608 is de telescoop uitgevonden in Middelburg door Hans Lipperhey. Helaas is er in zijn woonplaats […]

10 sep 2020