Geplaatst op 01 augustus 2017

Wasstraat Kuzee geopend in Middelburg: de hele week gratis

We hadden het er gewoon een beetje druk mee vandaag, maar tussen alle bedrijven door gingen we ook nog even koekeloeren bij de nieuwe vestiging van Autowaspark Kuzee in Middelburg. Juist ja, die van het geniale ‘ikwasinmiddelburg.nl’. We gingen eigenlijk omdat Bas Kuzee ook meedoet aan #wijzijndeactie maar het gekke was: bij Kuzee is het de hele week actie. Je wast daar je auto de hele week voor nop. Gratis. Voor niks. Kostenloos. Vrij. Hadden we al gezegd dat je daar deze week niks hoeft te betalen?

Wij gingen even in de rij staan vanmiddag want een schone auto: daar kun je goed mee aankomen thuis. Helemaal klaar is Kuzee echter nog niet. Er wordt nog volop bestraat aan de voorkant, om maar eens iets te noemen. Maar wassen kun je daar al als een malle. Tegenliggers gingen gewoon toeteren vanwege het licht dat we gaven, op de terugweg.

Gratis dus mensen. Maak die Bas maar eens helemaal gek tot aankomend weekend. Daarna kost het een weekje 5 euro. Ook geen geld natuurlijk. Kuzee is de stad. Nog maar net, dat dan weer wel, maar toch: de stad.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2017/06/13/kuzee-opent-middelburgse-wasstraat-medio-juli/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg