array(1) {
  [0]=>
  int(18830)
}

We zijn er nog niet

Dat wij hier doorgaans focussen op alles wat mooi is in Middelburg weten we nu wel maar we sluiten nergens de ogen voor.

De afgelopen weken hoorden we van veel ondernemers dat ze een slecht eerste kwartaal hebben gedraaid t.o.v dezelfde periode in voorgaande jaren. We horen dat van mensen uit zowel de horeca als de retail.

Waarom delen we die informatie? Welnu: omdat we merken dat sommige ondernemers het fijn vinden om te weten dat anderen het ook zo ervaren. Dan ligt het niet per se aan je eigen toko.

En het is ook gewoon belangrijk om te beseffen dat het economische herstel broos is. We zijn er nog lang niet. Achterover leunen? Rusten op lauweren? Misschien toch maar beter van niet.

Maar net vandaag zien we ook veel moois hoor, zoals Gregory Zee die 20K Middelburg Side Street-folders verspreidt in de stad en over Walcheren. Da’s gewoon prima!

Op een mooi tweede kwartaal!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg krijgt ook een Zomer Bierfestival op het Damplein
Middelburg krijgt ook een Zomer Bierfestival op het Damplein

Een leuk nieuwtje van Koen Funk van Biercafe De Vliegende Hollander: Middelburg krijgt ook een Zomer bierfestival,, in het weekend van 4 en 5 augustus. Details volgen nog!

26 apr 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Hoe betrokken ben jij online, bij het City of Dance Festival?
Hoe betrokken ben jij online, bij het City of Dance Festival?

In juli is het weer drie dagen feest op City of Dance weekend. Van student Tim Eckhardt kregen we de vraag of we een link willen delen naar een paar […]

26 apr 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Lievelings was de actie ook!
Welkom bij de VOM, Lievelings!

Stagneert de aanwas van nieuwe leden van de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM)? Toch niet. Het klopt dat we momenteel iets minder over schrijven, maar er zijn de afgelopen maanden heel […]

26 apr 2018