Geplaatst op 15 september 2015

Website Wijzijndestad.com gelanceerd!

Jaaa! Vandaag is onze website wijzijndestad.com gelanceerd! Wij hopen dat jullie daar net zo blij mee zijn als wij.

Sommige mensen vinden het onzin, om in het Facebooktijdperk nog een website te hebben, maar daar zijn wij het niet mee eens. Facebook heeft veel beperkingen. Probeer bijvoorbeeld maar eens oude bijdragen terug te vinden: daar ben je wel even zoet mee. In Google vind je bijdragen soms zelfs helemaal niet terug. We vinden het bovendien niet zo verstandig om afhankelijk te zijn van Facebook alleen. Het netwerk is gezien de omvang vast wel een blijvertje, maar dat dachten we ook toen Hyves op het hoogtepunt was…

Hoe het ook zij: op wijzijndestad.com kun je alles van Wij zijn De Stad terugvinden via de zoekfunctie. Verder lichten we op de site ook zaken uit en is de inhoud van de oude website van de VOM, www.ondernemersmiddelburg.nl, opgenomen in het geheel. Die site zal verdwijnen en voortaan ook doorverwijzen naar wijzijndestad.com. Ondernemers en andere belangstellenden kunnen alles over de VOM via het menu terugvinden en krijgen binnenkort ook de mogelijkheid om op de site te adverteren middels banners of uitgelichte artikelen. Daar komen we later nog op terug.

Nog een extraatje: de belangrijkste items van de site van Uit in Middelburg worden ook getoond op de homepage. Handig toch?

Tot slot: aan de inhoud wordt nog wat gesleuteld maar de basis is af. Onze duimen gaan hierbij omhoog voor Steven en Machiel van Zet Twee en voor Lilian van Studio Zint, die verantwoordelijk zijn voor de website en de stijl met het nieuwe logo. Echt super hoe zij, binnen een beperkt budget en beperkte tijd, dit voor elkaar wisten te krijgen. Bedankt mensen, dit is precies wat we voor ogen hadden! Vakwerk!

Tot ziens op www.wijzijndestad.com!


Delen op