Geplaatst op 18 november 2017

Weekendagenda Middelburg, 17-20 november 2017

De agenda voor komend weekend! Natuurlijk staat de zaterdag vooral in het teken van de Intocht Sinterklaas Middelburg, van Stichting Evenementen Middelburg. Morgen vanaf 13.00 op de Punt. Dat is altijd een gezellige dag in Middelburg, al moet je als bezoeker natuurlijk wel een beetje tegen dolenthousiaste kinderen kunnen 🙂

Het is ook het weekend dat Schouwburg Middelburg weer begint met voorstellingen, maar dan op locatie. Vanavond en morgen zijn de eerste te zien in Studio A58 op de ZEP.

Verder ook weer de nodige muziek. Zo is Mamilla weer terug, met een eerste show in Bar American maar er zijn ook optredens elders. Morgenmiddag in Café Le Penseur bijvoorbeeld, of zondagmiddag in Café Schuttershof. BLØF in De Spot vanavond is uitverkocht, uiteraard, maar morgen is er ook nog moois in de Zeeuwse Concertzaal, en zondagmiddag is er Quiz’M Muziekquiz. Vanavond ook weer een editie van Boogie Fever.

Speciale aandacht voor een evenement op maandagmiddag, in ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Dan is er de Uitreiking Kinderrechten Awards, met ook een optreden van Yes-R. Zo sluit je een mooi kinderweekend in stijl af!

Het overzicht:

wijzijndestad.com/agenda/

Foto: Jan-Willem Antheunisse als Sint verkleed in Café Meccano, in 1990. Naast hem Ko van Liere. Als middenstander toch ook genomineerd voor de verkiezing tot de grootste Middelburger aller tijden, onlangs.


Delen op