array(14) {
 [0]=>
 int(14753)
 [1]=>
 int(14754)
 [2]=>
 int(14755)
 [3]=>
 int(14756)
 [4]=>
 int(14757)
 [5]=>
 int(14758)
 [6]=>
 int(14759)
 [7]=>
 int(14760)
 [8]=>
 int(14761)
 [9]=>
 int(14762)
 [10]=>
 int(14763)
 [11]=>
 int(14764)
 [12]=>
 int(14765)
 [13]=>
 int(14766)
}

Weekendagenda Middelburg – 3 januari 2019

De eerste weekendagenda van het nieuwe jaar!

Zijn jullie allemaal al een beetje uitgebuikt? Bijgekomen? Opgedroogd? Als dat inderdaad zo is: mooi! We zijn de agenda voor januari 2019 namelijk aan het vullen en zien dat er ook nu al meteen weer best veel wordt georganiseerd in Middelburg.

Het is het laatste weekend van Middelburg Winterstad. IJsbaan Middelburg gaat nog een weekje langer door, en sommige terrassen ook, maar de grote wintertent op de Markt wordt begin volgende week afgebroken. Het is dus je laatste kans om dáár nog van te genieten. Er zijn nog een paar feestjes, een platenbeurs en meer van dat fraais.

Waar we persoonlijk ook benieuwd naar zijn is de flipperkastmiddag in de tent van Café Die Lange. Dat vonden we vroeger altijd een leuke vorm van vermaak, maar de flipperkast heeft het veld helaas moeten ruimen. Zondag kunnen de pinball wizards van weleer weer even los. Tof toch?

Aanstaande zondag is ook de reguliere koopzondag in Middelburg. Een mooie gelegenheid om al die cadeaubonnen even stuk te slaan, en de afsluiting van je vakantie (als je die hebt) te vieren op een winterterras.

We weten niet zeker of er ook weer gewoon een editie van de Kunst en Cultuurroute Middelburg is. Daar zien we niks van op de site of de Facebookpagina van K&CM in ieder geval. Maar er zijn exposities genoeg hoor. Bij de Roofprint Pers in de Bellinkstraat, bij Sjakie’s chocolademuseum én in de Vleeshal, waar tot en met zondag de winterexpositie van de jubilerende Zeeuwse Kunstkring bezocht kan worden. In december kwam het er niet van, maar we zijn gistermiddag alsnog gaan kijken. Leuk hoor!

We hopen de agenda ook in 2019 weer zo goed en volledig mogelijk bij te houden. Maar weet wel: we doen het allemaal handmatig en moeten de evenementen in de meeste gevallen zelf van Facebook of websites afhalen. Als je dingen organiseert en je ook in de agenda opgenomen wilt worden is het handig als je ook een evenement aanmaakt op Facebook en ons er op attendeert met een berichtje of uitnodiging. Je kunt activiteiten ook altijd mailen naar wijzijndestad@gmail.com. We zien veel, maar lang niet alles namelijk.

Op een bruisend Middelburg, in 2019!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Home

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Terug in de tijd: een kijkje in nachtclub Don Quichotte in Middelburg
Terug in de tijd: een kijkje in nachtclub Don Quichotte in Middelburg

Uit de archieven van Middelburg Dronk: een filmpje van nachtclub Don Quichotte aan het Damplein in Middelburg. Lang geleden!

4 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal In de startblokken: Selfiestad Middelburg
In de startblokken: Selfiestad Middelburg

Hoe is het dan toch met Selfie Stad Middelburg? Eind november kwamen Helen en Greg van HoneyPie met hun oproep voor een nieuwe route door de stad, waar best veel […]

4 jan 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Een kijkje in de nieuwe bezorghub van Jumbo in Middelburg
Een kijkje in de nieuwe bezorghub van Jumbo in Middelburg

“Middelburg is volgens hem ook uitermate geschikt voor zo’n overslagpunt. ,,De online penetratie in de provincie Zeeland is met gemiddeld zes tot zeven procent (tegenover gemiddeld vier procent landelijk) heel […]

5 jan 2019