Geplaatst op 30 juni 2017

Weekendagenda Middelburg 30 juni-2 juli 2017

Middelburg organiseerde heel veel evenementen in juni. Het komende weekend sluit deze maand wat dat betreft stijlvol af: het is weer kiezen geblazen, tenzij je er een uitgekiende planning op loslaat. Wat hebben we zoal?

Vandaag begint de Voga Veneta om 18.00 uur met een Venetiaanse film op Plein 1940 Evenementen. Het Italiaanse weekend beleeft morgen het hoogtepunt, met allerlei activiteiten rondom gondelvaren in en bij de Middelburgse Haven. Je leest er alles over op middelburg800.com/agenda/30-juni-tm-2-juli-voga-veneta

Ook de Sport- Spel en Waterweek van Middelburg 800 jaar gaat vandaag van start op Plein 1940. Dat is ook een uitgebreid programma, vol huldigingen, zeskampen en nog veel meer. Check: middelburg800.com/agenda/start-sportweek.

Zoals eerder deze week al aangegeven is het morgen Rit & Rock voor de Molukken. Dat begint vanavond al in de Stromenwijk, met de Makan Patita, een Amerikaanse BBQ in de Molukse stijl. Zie www.rit-rockvoordemolukken.com.

Morgen is het dag der vrijheden, dat wordt gevierd met het Keti Koti Festival op en rondom het Abdijplein. Ferdinand Ralf vertelt erover op youtu.be/43cM7Bpoi3A. Zie ook middelburg800.com/agenda/keti-koti-dag-der-vrijheden

Nog meer sport: morgen start ook Driekleur Challenger Zeeland 2017. Daar lees je alles over op www.challengerzeeland.nl.

Je kunt morgenmiddag ook meepraten over de toekomst van Middelburg, in de Oostkerk. Daar organiseert Middelburg in Dialoog Middelburg 800, samen denken, samen leven! Op de Markt om 16.30: Onthulling M800 mozaïek.

Aanstaande zondag is het weer koopzondag met Kunst en Cultuurroute Middelburg en het evenement Doop Rosa Middelburg op de Nieuwe Burg, van Middelburg Rozenstad. Morgen is er een rommelmarkt op de Vismarkt.

In al deze drukte is het bijna fijn om te zien dat er niet zo gek veel optredens staan geprogrammeerd in de horeca dit weekend. Het is natuurlijk ook Concert at SEA 2017. Daar gaan veel Middelburgers heen. Maar ook daar zal er ongetwijfeld genoeg te doen zijn.

Geniet ervan allemaal!

Foto Historisch Lang Tafelen: Bram-Erik de Nood


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg