array(1) {
  [0]=>
  int(38890)
}

Weekendagenda Middelburg 7-9 juli 2017

Tik ‘m aan! Het is weer vrijdag. Zo volgestampt als de weekenden van de afgelopen weken is het deze keer niet, maar er valt nog steeds genoeg te beleven. Bijvoorbeeld:

Nachtmarkt op de Markt vanavond. Wij noemen dat zelf liever altijd avondmarkt, want geopend van 19.00 tot 24.00 uur. Maar denk aan koopjes, drukte, lekkere hapjes en volle terrassen. Die kans is tenminste wel aanwezig, want tropisch wordt het niet, maar het schijnt wel aangenaam en droog te blijven.

Ook vanavond: Archie and the Bunkers (Usa ) in Kaffee ‘t Hof. Bij buurman Cafe ut babbelaertje kun je genieten van Monique kleman and popband 10 e. Lou heeft ook zaterdag en zondag muziek geprogrammeerd. Morgen Deelder boris en dj maD JAZZ 10e entree en zondag 5 ,o matics the devil in town tour lazy sunday.

Robuust is jarig! #2. Dat wordt morgen gevierd op de Markt, met livemuziek, DJ’s, de truck van Holy Crêpes en allerlei lekkers van Robuust zelf. Gezellig! De fuif is aan van 13.00-22.00 uur.

Ook op het Abdijplein is morgen van alles te doen, in het kader van Zeeuws open huis, van Provincie Zeeland. Je kunt dingen doen in heel Zeeland, maar in Middelburg wordt Zeeuws open huis op het Abdijplein georganiseerd, met allerlei optredens, een meet & greet met bekende Zeeuwen, rondleidingen, sport en spel en een grote picknick met zowel foodtrucks als met eten en drinken dat je zelf hebt meegenomen. Het evenement begint om 10.00 uur en loopt door tot 16.00 uur.

Zondag komen we gewoon eens een keer niets tegen in de evenementen op Facebook, of op de sites van Uit in Middelburg en Middelburg 800 jaar. Zullen we dan gewoon eens een beetje gaan chillen? Of wil je toch liever artiesten, acrobaten en nog veel meer van dat moois? Dan kan je ook eens gek doen en ergens anders kijken. Op Onderstroom Festival in Hart van Vlissingen bijvoorbeeld, bij Kleurrijk Goes 2017 of op de Kermis van Westkapelle. Meer daarover bij o.a. De ZeeuwZe blog.

Veel plezier allemaal!

Foto: Martijn Fincke
Het oorspronkelijke bericht met links op Facebook

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Splendid Middelburg!
Welkom bij de VOM, Splendid Middelburg!

We waren best verbaasd, toen we hoorden dat Splendid in de Langeviele zich ook wilde aansluiten bij de VOM en Wij zijn De Stad – Middelburg. Immers: in november deelden […]

9 jul 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Stadsgezichten: André Vandepitte
Stadsgezichten: André Vandepitte

Uit de serie ‘Stadsgezichten’ van Ton Stanowicki deze keer André Vandepitte, De Bloemenman van de stad. Een prachtportret! Meer werk van Ton is te vinden op http://www.stanowicki.com. Gerelateerd: http://wijzijndestad.com/2017/05/08/de-bloemenman-van-de-stad http://wijzijndestad.com/2016/12/01/video-de-bloemenman-van-de-stad-is-geopend/

9 jul 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Preview: de opbouw van City of Dance 2017
Preview: de opbouw van City of Dance 2017

City of Dance weekend is De Stad! Aanstaande vrijdag barst de 17e editie van het grootste dancefestival van Zeeland weer los, om te beginnen met een gratis ‘Free Friday’ op […]

12 jul 2017