Geplaatst op 26 oktober 2018

Weekendagenda Middelburg: Halloweenfeestjes en N8vdN8

Als je even een blik werpt in de Middelburgse agenda (wijzijndestad.com/agenda/) weet je: zonder keuzes te maken ben je nergens dit weekend. Met de vrijdag in het teken van Halloween en de zaterdag in het teken van de N8vdN8 heeft de stad een prachtig maar ook overvol programma.

Behalve de Halloweenrun Middelburg vanavond, met een finish bij Cafe Tympaan hebben we bijvoorbeeld vanaf vanochtend de Marktdag Jong Ondernemen op de Markt, en vanaf 15.30 Halloweenfeest op Kinderboerderij De Klepperhoeve. Vanavond onder meer Oktoberfesten in Café Die Lange, LOSBOLLIG met JOHNNY 500, een Halloween Pooltoernooi bij The Roadhouse en Animals & Friends + JP DeKlerk in De Spot.

En morgen natuurlijk de Nacht van de Nacht, met dit jaar maar liefst 65 acts, verdeeld over 27 locaties. Dat is dus echt te veel om op te sommen hier. Het beste pak je het tijdschema erbij en check je de tijdlijn van de Facebookpagina van de N8vdN8.

Maar het is goed om te weten dat je veel mist als je je rondjes beperkt tot het gebied tussen de Kloveniersdoelen en de Markt. Ook de Gravenstraat en PLANTaardig in Zusterstraat doen dit jaar mee bijvoorbeeld, en de Graanbeurs op het Damplein.

In en rondom de Abdij gebeurt ook ontzettend veel. Op het Koorkerkplein, bijvoorbeeld, gaat de Lange Jan van zich laten horen en kun je foto’s laten maken bij een enorme bloemenmuur. In de Kloostergangen is hele bijzondere Flamenco te horen en het Zeeuws Museum organiseert natuurlijk ook weer van alles. En ook nog activiteiten in de voormalige sterrenwacht aan de Herengracht, in de Vleeshal, op het pleintje bij Stadsbrouwerij Middelburg, in diverse kerken, en op Plein 40.

De horeca doet uiteraard ook mee. Donkere zaken voor, tijdens en na het evenement. De meeste restaurants zullen wel weer vol zitten, en de cafés ook. Er zijn DJ’s en optredens. Er is, kortom, genoeg voor iedereen. Heel veel plezier allemaal!

Meer? Meer!

nachtvandenachtmiddelburg.nl/

wijzijndestad.com/agenda/

wijzijndestad.com/wp-content/uploads/2018/09/Timetable-N8vdN8-2018.pdf

www.internetbode.nl/regio/middelburg/algemeen/270604/veel-activiteiten-in-middelburgs-griezelweekend-

wijzijndestad.com/verhalen/rob-en-jules-over-het-middelburgse-sixtiesweekend-26-28-oktober-2018/

wijzijndestad.com/verhalen/martijn-de-vries-over-halloweenrun-middelburg-2018/

wijzijndestad.com/verhalen/the-meltdown-een-walchers-horrorevenement-om-nooit-meer-te-vergeten/

Foto N8vdN8 2012 voor Brasserie Eiggenwijzz: Nous Daovise


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg