Geplaatst op 10 januari 2019

Weekendagenda Middelburg in teken van het nieuwe jaar

Dit weekend staat Middelburg in het teken van het nieuwe jaar. Morgen is de Nieuwjaarsreceptie van Provincie Zeeland, zaterdag die van Gemeente Middelburg (voorafgegaan door het uurtje waarin Janno Den Engelsman onze verzoekjes zal spelen op de Lange Jan).

Na het succes van vorig jaar is ook ‘Herbergen’ weer terug. Dat collectief geeft deze keer twee optredens in de Zeeuwse Concertzaal, morgenavond en zaterdagavond. Het voornemen was om nog even aan te schuiven bij een repetitie bij Douwe Eisenga thuis, maar Pim van den Berge van Omroep Zeeland was er eerder deze week al en deelt zijn beelden met alle plezier ook hier. Tof Pim, bedankt!

Ook bijzonder is het optreden van Bruno Polius, in de brasserie van De Drvkkery, zaterdagmiddag. Dat is de man die in 1971 als jong ventje zong in de megahit Non, non, rien n’a changé, van Les Poppys. Na zijn conservatoriumopleiding is Bruno gitarist en componist geworden bij de Franse zanger Johnny Hallyday en heeft hij ook samengewerkt met vele Franse sterren zoals o.m. Michel Sardou, Veronique Sanson, Francois Bernheim, Patricia Kaas, maar ook met buitenlandse sterren als Liza Minelli.

Verder op het programma dit weekend: Faulty Towers, The Dining Experience en Katinka Polderman in Schouwburg Middelburg, het laatste weekend van IJsbaan Middelburg. Optredens in Kaffee ’t Hof, Ut Babbelaertje, Café Die Lange, Bar American en in De Spot. Een fotowandeling, een editie van Repair Café.

Veel plezier allemaal!

De agenda: wijzijndestad.com/agenda/

Het hele bericht op Omroep Zeeland

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/herbergen-in-de-stad-voor-de-stad

wijzijndestad.com/verhalen/de-lange-jan-als-jukebox-de-stadsbeiaardier-speelt-verzoekjes-op-12-januari/


Delen op