Geplaatst op 02 oktober 2015

Weekendplannen

Weekend! Veel Middelburgers zullen vanavond, morgen of zondag ongetwijfeld elders op Walcheren vertoeven (het is tenslotte Kustmarathon Zeeland) maar moet je je dan vervelen, als je niet veel op hebt met al dat bewegen? Verre van dat! Middelburg stelt de winterslaap ook nog even uit! Een selectie:

Een half uur geleden ging er al een concert van start in het Stadhuis, maar vanavond kun je ook nog naar de Wiener Kammersymphonie in de Zeeuwse Concertzaal, of naar de opening van het seizoen in het Spiegeltheater Arduin. In Kaffee ’t Hof speelt Reverend Deadeye ft. Brother Al vanaf 22.30 en daarna kun je in Café Schuttershof nazomerend aan de Mojito’s op de party met DJ Lenz. In Cafe ut babbelaertje speelt September 80 met de welbekende Rooie Willem.

Morgen, zaterdag is er rommelmarkt op de Vismarkt, en kun je in ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Zeeuws Archief en Zeeuws Museum heerlijk proefjes doen en genieten van bijzondere experimenten tijdens de jaarlijkse Wetenschapsdag. Cultuurcentrum Kuiperspoort houdt open dag, met allerlei gratis workshops en presentaties (zowel zaterdag als zondag).

Zondag, de eerste van de maand oktober, is het uiteraard weer Koopzondag, met gratis parkeren, én de Kunst en Cultuurroute Middelburg. Het Museum gaat die dag ook gewoon vrolijk verder met de Wetenschapsdag. Dan is er natuurlijk ook weer muziek in Braai-Tapperij “De Mug” en in ZENC Zeeuws en Culinair café restaurant. Ook Kloveniersdoelen heeft live muziek zondag. Om 15.30 speelt Alasdair Roberts daar. Later op de middag gaan in ’t Schuttershof de Jazzy Sundays weer van start.

Enne, het is ook nog prima weer, dus gewoon een beetje slenteren door het stadje, of lekker chillen op het terras, waar dan ook, is ook gewoon een optie. Veel plezier allemaal! #WijzijnDeStad

Links:

www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm

www.agendaz.nl/wp-content/uploads/2015/09/Folder-Wetenschapsdag-2015-21.pdf

www.kunsteducatiewalcheren.nl/agenda/bericht:open-dagen-cultuurhuis-kuiperspoort.htm

www.kunstroutemiddelburg.nl/

Tags:

Delen op