array(1) {
  [0]=>
  int(6137)
}

Weekmarkt Middelburg van deze week weer compleet – deels naar Plein 1940

Vanaf aanstaande donderdag zijn de kramen en wagens met non-food terug op Weekmarkt Middelburg. Om extra ruimte te creëren wordt ook gebruik gemaakt van Plein 1940. Daar zullen tien kramen te vinden zijn.

Van de Facebookpagina van Weekmarkt Middelburg:

Aanstaande donderdag, 7 mei, zijn (bijna) alle kramen en wagens van Weekmarkt Middelburg weer aanwezig, maar wel in een andere opstelling dan jullie van ons gewend zijn. In overleg met Gemeente Middelburg zal tijdelijk ook gebruik worden gemaakt van de ruimte die Plein 1940 biedt.

Op bijgaande schets een overzicht van de tijdelijke indeling van de kramen op de Markt. De namen die je mist staan op Plein 1940. Daar zijn donderdag namelijk tien kramen te vinden, waaronder die van de Groot Interieurstoffen, Dilek Tassen, en Leupe Telefoonaccessoires.

Dit is een tijdelijke opstelling, en een van de maatregelen die we hebben genomen in verband met jullie en onze veiligheid. Als iedereen zich aan de afspraken houdt is dat goed te doen. Houd afstand. Heb een beetje geduld als je ziet dat het ergens druk is. Er is tenslotte voldoende ruimte, en overal zie je aanwijzingen.

Als er weer belangrijke veranderingen zijn laten we jullie dat natuurlijk weer weten.

Hopelijk tot donderdag, en een fijne bevrijdingsdag gewenst namens iedereen van Weekmarkt Middelburg!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg is mooier met jou!
Middelburg is mooier met jou!

Tof! Een nieuw project van Rewind letterpress en Herbergen is in de maak. Binnenkort meer, in dit theater!

6 mei 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Order a Song: je eigen lied bestellen bij RoMi Cage in Middelburg
Order a Song: je eigen lied bestellen bij RoMi Cage in Middelburg

Zeg eens eerlijk: hoe vaak kost het jou moeite om een origineel cadeau te bedenken voor iemand om wie je geeft? Wij vinden het zelf altijd knap lastig in ieder […]

6 mei 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Moederdagtips van Middelburgse ondernemers
Moederdagtips van Middelburgse ondernemers

Aanstaande zondag is het Moederdag! Zoals jullie weten doen we normaal gesproken niet aan promotie op productniveau, maar dit jaar maken we een eenmalige uitzondering voor Moederdag, omdat veel ondernemers […]

6 mei 2020