array(3) {
  [0]=>
  int(7104)
  [1]=>
  int(7105)
  [2]=>
  int(7106)
}

Welke Middelburgse winkels in non-food bezorgen nu ook?

Vorige maand plaatsen we een overzicht van Middelburgse horecabedrijven en winkels in non-food die sinds kort ook bezorgen (naast de zaken die dat al langer deden), maar hoe zit dat eigenlijk met de winkels in de binnenstad? We weten wel dat er steeds meer zijn die deze service bieden, maar welke allemaal precies?

 

Ben jij zo’n ondernemer of ken je er een? Laat het ons dan even weten in een reactie onder dit bericht.

 

Drogisterij Kruiderij De Rode Pilaren doet het sinds kort in ieder geval ook. Medewerksters Leny en Muriël hebben het opgepakt, al is de service wel alleen bedoeld voor oudere mensen, die liever de deur niet meer uitgaan, of dat niet meer kunnen. Zij kunnen telefonisch bestellen of via middelburg@derodepilaren.nl, en betalen met de pinpas.

 

Dat De Drvkkery bezorgt weten we ook, maar welke zaken nog meer? Het gaat ons dus om non-food!

 

Nu de maatregelen nog minstens een maand gelden zullen er nog veel meer alternatieven worden bedacht door de winkeliers. Een deel van de winkels is gewoon open, maar als dat niet zo is zijn er soms ook webshops, of kun je winkelen op afspraak. Kijk dus vooral ook op de Facebookpagina’s en websites van je favoriete zaken.

 

Gerelateerd:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/corona-update-17-maart-2020-eten-afhalen-of-laten-bezorgen-in-middelburg/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Circus Boltini in Middelburg, 1972
Circus Boltini in Middelburg, 1972

Het circus. Tot diep in de jaren 80 kon een beetje stad of dorp er op rekenen dat er minstens een keer per jaar een circus neerstreek in de stad. […]

2 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Mooi: de Kloof en Vera koken voor de Zorg in Middelburg
Mooi: de Kloof en Vera koken voor de Zorg in Middelburg

Toen we die oproep van Kloveniersdoelen afgelopen maandag deelden waren we best benieuwd hoe het eruit zou zien: Danny Vera die samen met de chef en het team van de Kloof chili zou gaan […]

2 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Mooi Middelburg, door de lens van Gijs Koole
Mooi Middelburg, door de lens van Gijs Koole

Waanzinnig, deze foto van Gijs Koole Fotografie​! Hij maakte ‘m een tijdje geleden al, maar deelt hem nu pas online. Bedankt Gijs!

3 apr 2020