Geplaatst op 19 oktober 2017

Welkom bij de VOM, Azar Beauty en Dieleman/van der Leest Aesthetics!

Altijd een leuk spelletje: ‘verzin het onderschrift’. We begonnen nog serieus, vanmiddag, maar waar hadden Azar Omidvar, Anna Dieleman en Robert van der Leest het toch over, dat ze opeens dubbel lagen?

Het was hoe dan ook gezellig om deze mensen weer even te spreken. Over Azar Beauty schreven we een jaar geleden, over Dieleman/van der Leest Aesthetics afgelopen zomer. Beide ondernemingen hebben zich onlangs aangesloten bij de VOM, waardoor wij een goede reden hadden om nog eens op bezoek te gaan. Een mooi detail: de drie wilden graag samen op de foto, omdat ze ook samenwerken. Niet in de letterlijke zin, maar op het gebied van elkaar klanten gunnen. Azar verwijst mensen regelmatig door naar Robert en Anna, en vice versa. Ze liggen ook regelmatig bij elkaar in de stoelen. Puik toch?

Ondertussen zitten ze ook op andere gebieden niet stil. Anna is niet zo lang geleden bevallen van haar tweede kindje en is uiteraard met haar hoofd in de wolken. Volgende week pakt ze haar werkzaamheden weer op. Robert op zijn beurt gaat toch weer in de Randstad werken en heeft net woonruimte gevonden in Amsterdam, maarrrrr: hij blijft wel werkzaam bij Dieleman/Vanderleest. Hij zal 1 dag per maand op de praktijk in Middelburg zijn. In zijn nieuwe functie leert hij alleen maar meer bij. En Azar? Die is ook altijd bezig met nieuwe plannetjes. Ze had nog geen concrete nieuwtjes voor ons, maar dat is een kwestie van tijd, geloof ons maar!

Ondertussen denkt dit trio ook nog na over gezamenlijke nieuwe initiatieven in de stad. Een beetje bomend kwamen de prachtigste evenementen al voorbij vanmiddag. Misschien moesten ze daarom wel zo lachen, tijdens het poseren? We gaan er ongetwijfeld nog meer van horen.

Welkom bij de VOM, Azar, Anna en Robert!

Gerelateerd:

Azar Beauty heropend aan Dam 34 in Middelburg

Op bezoek bij Dieleman | Vanderleest Aesthetics in Middelburg


Delen op