Geplaatst op 20 juni 2017

Welkom bij de VOM, BMK Interieurs!

Toen BMK Interieurs in januari 2016 opende in de Langeviele zeiden eigenaars Monique en Bruno al dat ze misschien ook wel lid wilden worden van de VOM. Nu hebben zij zich inderdaad ook aangemeld. Tof!

En het gaat goed met deze interieurzaak. BMK duikt op in vrijwel alle berichten in de media die over de Langeviele gaan. In dat recente artikel in de Kampioen, in de nieuwste editie van eej magazine en eerder in dat krantenartikel dat meldde dat de straat ‘hip en happening’ is. Dat is natuurlijk niet voor niks. BMK is gewoon een hele mooie én een goede winkel. Dat laatste baseren we niet op onze eigen ervaring, maar wel op geluiden uit de directe omgeving, van mensen die we op hun woord geloven.

Toen we Monique vorige week spraken vertelde ze overigens nog wel dat de andere, oorspronkelijke vestiging in Sint Laurens is gesloten. Die prachtige boerderij staat inmiddels te koop. Het bleek toch niet zo handig om beide winkels open te houden. Leuk dat de Langeviele dan de definitieve locatie is geworden.

Welkom bij de VOM, Bruno en Monique!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2016/01/30/bmk-interieurs-vestigt-zich-in-de-langeviele/

wijzijndestad.com/2017/04/06/de-langeviele-in-middelburg-hip-en-happening/

wijzijndestad.com/2017/06/04/de-langeviele-in-middelburg-straalt-in-de-kampioen/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg