Geplaatst op 02 september 2017

Welkom bij de VOM, café-restaurant De Mug!

Mooi, een nieuw lid van de VOM en Wij zijn De Stad – Middelburg in de Vlasmarkt! Café-Restaurant “De Mug“. Die zaak behoeft natuurlijk geen introductie meer. Wie kent deze zaak nu niet? Het is al 44 jaar een begrip in Middelburg en ook daarvoor was het al héél lang een herberg en café.

Maar er gebeurt heel veel in deze zaak dit jaar. Sinds april zijn er nieuwe eigenaars, die zelf niet zo nodig op de voorgrond hoeven, maar die van alles aan het ondernemen zijn. Zo zijn er heel wat nieuwe medewerkers. Twee daarvan zie je hier op de foto: de nieuwe bedrijfsleider Edgar Stemmerich en de nieuwe chef-kok, Nick Van Eijk. Edgar kennen we al langer, maar voor sommigen is Nick een nieuw gezicht. Hij werkte in het verleden al een paar jaar in de Middelburgse horeca, maar de afgelopen drie jaar werkte hij voor Restaurant Rosso in Rotterdam, een topzaak.

Edgar legde vanmiddag uit dat De Mug behoorlijk wat veranderingen ondergaat. “Het karakteristieke blijft behouden, maar de boel wordt wel flink opgefrist”. Dat zie je in de zaak zelf, aan de menukaart, aan het nieuwe terras, en aan nog veel meer. En daar blijft het niet bij. Er zijn nog vele plannen, waarvan enkele bijna rond zijn. We kunnen het komende half jaar nog wel wat primeurtjes verwachten, begrepen we. Nou, daar zijn we dol op 🙂

We heten het team van De Mug van harte welkom bij de VOM!


Delen op