Geplaatst op 26 augustus 2018

Welkom bij de VOM, Escape Room Zeeland!

Super! Ook Escape Room Zeeland heeft zich aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM)!

Nu wil het ‘toeval’ dat we vrij recent nog op bezoek waren in de Stroopoortgang, voor de opening van een nieuwe Muziekkamer. De foto’s van toen kun je bekijken via de links onder dit bericht. Wat wij echter nog niet goed op het netvlies hadden is het feit dat Escape Room Zeeland ook arrangementen verzorgt. Woensdagavond zou er een groep medewerkers van Bax Music naar Middelburg komen om zo’n arrangement te doen als personeelsuitje.

Hoe zit zo’n arrangement er dan uit? Dat bepaal je dus voor een deel zelf. De medewerkers van Bax kozen er voor om eerst wat te gaan eten bij Eetkamer Likkepot. Vervolgens werden ze opgesplitst in drie groepen. De ene groep begon met ‘Scrabble Middelburg’, een opdrachtentocht langs historische gebouwen in het centrum, de tweede met de Escape Room en de derde groep kreeg een muziekquiz voorgeschoteld, met Patrick Gabrielse zelf als quizmaster. Een kort filmpje daarvan kun je bekijken op YouTube.

Veel meer dan deze korte impressies kunnen we hier niet delen, want dan gaat er veel verloren van het verrassingselement van deze Middelburgse Escape Room, en dat is nu juist waar het allemaal om draait daar. Maar het is een mooie binnenstadsattractie, die ook zeer geschikt is voor de minder zonnige dagen.

Rest ons te zeggen dat we toch altijd weer verbaasd zijn over de energie van Patrick. Deze man (door velen Grote Gabbel genoemd) heeft medewerkers genoeg vanuit zijn andere bedrijf Vita Event, en hij delegeert de taken ook heus wel, maar er is ook zó veel dat hij nog zelf doet. Als hij het jaarlijks Beachvolleybal organiseert is hij er continu bij, als organisator en presentator. Bij de ijsbaan van Zeeland houdt van schaatsen? Idem dito. De muziekquizzen? Yup, doet ‘ie zelf. En bij Escape Room Zeeland is het dus ook niet anders. Hij schoof zelfs aan bij Likkepot.

Maar hij kwam wel een kwartiertje te laat. “Het loopt altijd uit bij mij. Ik heb geen timemanagement”, appte hij vrolijk. Om een of andere reden vonden we dat juist wel een geruststellende gedachte.

Welkom bij de VOM, Patrick en collega’s!

www.zeelandescaperoom.nl/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/escape-room-zeeland-in-middelburg-opent-muziekkamer/

wijzijndestad.com/verhalen/escape-room-zeeland-geopend-in-de-stroopoortgang/

wijzijndestad.com/verhalen/de-agenda-voor-middelburg-winterstad-2-3-december-2017/


Delen op