Geplaatst op 28 januari 2018

Welkom bij de VOM, InMiddels!

Het wordt -terecht- wel eens opgemerkt: in die paar jaar dat we bestaan hebben we aan sommige ondernemers of winkels al meerdere keren aandacht besteed, terwijl er nog allerlei andere toppers in de stad zijn waar we zelfs nog nooit zijn geweest.

Dat punt heeft zonder meer onze aandacht, maar tegelijkertijd is het niet iets waar we ons heel erg door laten leiden. Er zijn nu eenmaal zaken en projecten waar heel veel belangstelling voor is, die vernieuwend zijn, of die steeds met nieuwe initiatieven komen en ons dat ook laten weten. Het is een mix van factoren.

Over InMiddels schreven we, sinds de opening in april 2016, ook regelmatig. Over de opening, over de blogs van de afzonderlijke ondernemers uit het collectief, over een evenement en recent over de opening van Koffiebar van Buren bij Inmiddels. Dat is best veel inderdaad, maar toch hebben we zelf het gevoel dat we niet overdreven hebben. We hadden aanvankelijk nota bene het plan om aan al die jonge ondernemers afzonderlijk aandacht te besteden. Dat plan hebben we echter laten varen.

Maar gisteren waren we er weer hoor! Deze keer om bloemen te bezorgen bij initiatiefneemster Guusje Bugajski. InMiddels heeft zich namelijk ook aangesloten bij de VOM en Wij zijn De Stad – Middelburg, wat mooi samenviel met het Winterevent dat gisteren in de zaak werd gevierd. Niet álle ondernemers waren present, maar we konden nu wel mooi voor het eerst een groepsfoto maken. Zo zagen we ook meteen welke gezichten ondertussen zijn verdwenen en welke erbij zijn gekomen. Eén ding is zeker: InMiddels is altijd in beweging.

Welkom bij de VOM allemaal!

Gerelateerd:

 

wijzijndestad.com/verhalen/fotos-de-opening-van-inmiddels-3/

wijzijndestad.com/verhalen/inmiddels-hoe-je-als-ondernemer-je-verhaal-ook-kunt-vertellen/

wijzijndestad.com/verhalen/geopend-in-inmiddels-middelburg-koffiebar-van-buren/