Geplaatst op 19 mei 2017

Welkom bij de VOM, Kids Station Kinderschoenen!

We vinden het erg leuk om hier te mogen melden dat de goedlachse eigenaressen van Kids Station Kinderschoenen, Siska Oskam en Debby Maas, zich ook hebben aangesloten bij de ondernemersvereniging. Zij zijn daarmee de eerste vertegenwoordigers van de VOM in de Herenstraat.

We zien online al wat langer dat Debby en Siska betrokken zijn bij het wel en wee van Middelburg (ze delen regelmatig berichten) maar ook tijdens ons bezoek vorige week merkten we ook wel dat ze de ontwikkelingen op de voet volgen. We spraken over van alles en nog wat. Natuurlijk over hun winkel die deze maand vijf jaar bestaat (en die zich onder meer onderscheidt van grotere winkels door de bijzondere merken, en de persoonlijke service van het duo), maar daarnaast ook over het complete winkelaanbod van de stad, over de verkeersborden in de Herenstraat, over de onlangs weer vernieuwde folder Middelburg Side Streets én over de vraag hoe leuk Middelburg is.

Aan Siska vroegen we dat laatste eigenlijk niet eens. Dat moet haast wel snor zitten. We kennen haar al sinds de middelbare school en voor zover wij weten is ze hier altijd blijven wonen. Dat doe je alleen als je je ergens thuisvoelt, toch? Debby is een ander verhaal. Zij komt oorspronkelijk uit Noord-Holland maar werd 11 jaar geleden verliefd op de stad en ze is dat nu nog steeds. Ze vindt de mensen leuk, ze houdt van de omgeving en die samenwerking met Siska? Die staat na vijf jaar ook nog steeds als een huis. Ze staan weliswaar niet hele dagen samen in de winkel, maar een paar keer per week toch wel en volgens ons hebben ze het dan reuzegezellig samen. Vorige week verliep het allemaal heerlijk losjes in ieder geval. Ook even een babbeltje met een voorbijganger tussendoor, een geintje met de buurtjes van La Vaca Kreatief en toen we vroegen of een stapeltje Side Streets mochten meenemen voor Hotel Renesse was dat ook al geen probleem. Alles even vrolijk en hartelijk. Daar kom je graag nog eens terug.

Welkom dames, jullie zijn De Stad!

www.kidsstationkinderschoenen.nl/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg