Geplaatst op 15 december 2017

Welkom bij de VOM, Krista Schets!

In drie jaar Wij zijn De Stad hebben we veel Middelburgse ondernemers beter leren kennen, maar we moeten ook toegeven dat we nog lang niet iedereen de hand hebben geschud, zeker niet als het gaat om alle mensen die wekelijks met een kraam op Weekmarkt Middelburg staan.

Krista Schets kenden we ook nog niet, en dat terwijl ze al 27 jaar op de Markt staat! Ongelooflijk toch? Toen we lazen dat zij zich aan wilde sluiten bij de VOM was de eerste gedachte die bij ons opkwam: “Huh, Schets? Is dat familie van John Schets soms?” We bleken er achteraf niet ver naast te zitten. John heeft ook nog een broer, Rens, waar Krista al vele jaren gelukkig mee is getrouwd.

Krista zelf verkoopt hoeden, petten en andere hoofddeksels. De handel zit in haar bloed. Haar beide oma’s hadden winkels in textiel en hoeden, en ook haar ouders waren ondernemers. We vonden in de Krantenbank Zeeland twee artikelen uit 1996 en 2006, waarin Krista dat ook vertelt.

Maar Krista doet meer. Ze is ook de vrouw achter ‘Snuffelmarkt Middelburg‘. Zaterdag en zondag organiseert zij bijvoorbeeld de Wintermarkt, en ze is ook verantwoordelijk voor de rommelmarkten op de Vismarkt en evenementen als de Domburgse Boerenmarkt. Een actieve dame dus!

Welkom bij de VOM, Krista!

Krantenknipsels: Krantenbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland


Delen op